top of page
Search

Lumoavan kesän uutuuksia

Updated: Jun 8, 2022

Lumoavalta ilmestyi vielä lisää uutuuksia kesään!

Sarjoja täydentävät Onni-riipukset, uudet nilkkakorumallit Hali- ja Pihla-sarjoihin sekä kokonaan uudet sarjat Urban ja ihastuttava Siili-Sippura!


Siili Sippura on muotoilija Carina Blomqvistin suunnittelema. Carina sai idean koruun pihaansa ilmestyneestä siilinpoikasesta, jolla oli pieni kukka tarttunut piikkeihin. Näky oli mitä hellyttävin ja saman suloisuuden Carina halusi tallentaa koruun. Siili-Sippuraa on saatavilla sekä aikuisten että lasten mittaisella ketjulla. Suositushinta 69 €.

Urban

Heikki Hartikaisen suunnittelema Urban-korusarja on kuin kaupunki pienoiskoossa. Sarjan korujen pinnalla voit nähdä kaupungin kapeiden kujien ja katujen verkoston ja koruihin taidokkaasti istutetut kivet ovat kuin kaupunkisiluetin ylle kohoavien kattojen harjanteita. Suunnittelun lähtökohtana on ollut ajatus korusarjasta, joka sopii niin miehille kuin naisille.

Olemme toteuttaneet Urban-korut hyödyntäen sekä perinteistä kultasepän työtä että nykyaikaista 3D-printtaustekniikkaa. Korujen kivet ovat mustia ruusuhiottuja zirkonioita. Sarjasta löytyy: Risti 219 € Korvakorut 149 € Rannekoru hopea 229 € Rannekoru hopea & nahka 159 € Rannerengas 169 € Kaulakoru alk. 339 €


Nilkkakorut Suosikkisarjat Hali- ja Pihla täydentyvät nyt toivotuilla nilkkakoruilla! Nilkkaketjussa säädettävä pituus 23/25 cm. Suositushinta 69 €. Muista myös aiemmin ilmestyneet Lumoavan nilkkakorumallit: Onnekas ja Helmi.

Onni-sarjaan. nyt saatavilla myös isompia riipuksia! 14x17 mm 79 € 17x19 mm 89 € Aiemmin ilmestynyt 10 mm halkaisijalle oleva riipus 59 €, aikuisten ja lasten mittasella ketjulla.Aiemmin keväällä ilmestyneisiin uutuuksiin voi tutustua täältä: https://www.kelloliiketammelin.fi/post/lisaa-lumoavan-kevaan-uutuuksia

Kaikki nämä tuotteet meiltä, lämpimästi tervetuloa! Palvelemme sinua Äänekoskella Kauppakatu 13: ma-pe klo 9-17

la klo 9-14

35 views

Comments


bottom of page