top of page
Search

Lisää Lumoavan kevään uutuuksia

Lumoavan kevään uutuuksia on taas ilmestynyt lisää! Nämä uutuudet Lumoava postittaa meille 5.4., jonka jälkeen pääset tutustumaan niihin livenä. Nyt tästä kuitenkin pieneen maistiaiseen!

Metsäkukkia - Salla Räsänen


Uutuussarja Metsäkukkia on herkän siro korusarja, josta löytyy sekä kultaiset että hopeiset versiot riipukesta ja nappikorvakoruista. Kultaisessa versiossa kimmeltää kauniit timantit. Salla on saanut inspiraation koruihin sota-aikojen tunteikkaista rakkaustarinoista, joihin on sisältynyt jälleennäkemisen iloa ja riemua, mutta myös kaipuuta ja menettämisen pelkoa. Korusarjan lähtökohtana onkin ollut koskettavat tarinat, joissa virtaa paljon tunteita – elämäntapahtumat, joista selviydymme vaikeuksien kautta. Vahvoja tunteita on läsnä niin rakkaustarinoissa, syvässä ystävyydessä kuin omien tavoitteiden saavuttamisessa. Metsäkukkia-koruja voit antaa lahjaksi niin nuorelle kuin vanhemmallekin. Se on ihana lahja esimerkiksi ystävälle tai vastavalmistuneelle merkiksi suuresta saavutuksesta.

Täydennykset Ilmari-sarjaan - Heikki Hartikainen


Ilmari-sarja saa uusia täydennyksiä ristin kaveriksi! Nyt sarja täydentyy kultaisella ristillä, hopeisilla kalvosinnapeilla, solmioneulalla, rannekorulla ja sormuksella.

Seppä Ilmarinen on taitava seppä, joka kesytti raudan ja takoi kaikkea tähdistä nauloihin. Muotoilijamme Heikki Hartikainen lähti hahmottelemaan Ilmari-korusarjaa tämä legendaarinen seppä ja hänen taitonsa mielessään. Sarjan korut ovat muuten hyvin pelkistettyjä, mutta koruja kiertävät koristeet ovat kuin muinaisnaulojen päistä. Ilmari-korut täydentävät tyylikkäästi juhlapukeutumisen ja sopivat hienosti lahjaksi läheiselle, jolle haluat kertoa, kuinka paljon hänestä välität. Greta-puukorvakorut


Greta-vanerikorvakorut 39 €

Sesonkituotteena tänä keväänä ja kesänä Greta-puukorvakorut ihastuttavat neljässä eri värissä! Kotimaisesta vastuullisesta koivuvanerista valmistetut korvakorut piristävät asua monenlaisiin tilaisuuksiin ja hopeakoukut eivät aiheuta ihoärsytystä. Greta-puukorvakorut on saatavilla neljässä kesäisessä värissä Kesäpäivä (keltainen), Romanssi (punainen), Unelma (sininen) ja Helle (puunvärinen). Joko löysit näistä oman suosikkivärin vai valitsetko kaikki? Greta-sarjasta löydät lisäksi hopeisena kahdet erilaiset riipus- ja korvakoruvaihtoehdot sekä rannekorun. Vanerikorvakorut vain 39 €!


RISTIUUTUUDET Suojelija - Eelis Aleksi

Suojelija tummennettu ja kirkas hopea 149 €

Suojelija on toinen kevään uutuusristeistä ja sitä on saatavilla sekä tummennettuna että kirkkaana hopeana. Suojelija on muotoilija Eelis Aleksin suunnittelema näyttävä uutuusristi. Ristin muoto muistuttaa hieman tähteä ja pohjantähti Eelis Aleksilla olikin mielessään ristiä suunnitellessaan. Suojelija toimii pohjantähden lailla oppaana elämän poluilla ja kannustaa sinua rohkeasti tavoittelemaan unelmiasi. Ristin ajaton muotokieli sopii kaikenikäisille ja voit antaa sen vaikkapa rippilahjaksi nuorelle tai kenelle vain, jolle haluat kertoa hänen olevan tärkeä ja rakastettu.

Bella - Carina BlomqvistTykätty Bella-sarja täydentyy nyt kokonaan uudella mallilla -ristillä! Bella on Carina Blomqvistin suunnittelema sarja, joka on ollut tuotannossa jo vuodesta 2009 alkaen. Bella-ristiä on nyt saatavilla sekä kultaisena että hopeisena, kuten muitakin Bella-sarjan tuotteita. Bella on ajaton korusarja, joka kiehtoo romanttisella muotokielellään. Korumalli on hyvin moniulotteinen, vaikka sen lähtökohtana onkin sydän. Koruissa voi nähdä vaikkapa puun oksistoa ja juuristoa, yhteen kasvamista ja sitoutumista. Korusarja soveltuu hyvin arkeen, mutta se on myös erittäin suosittu juhlatilaisuuksien asun viimeistelijä. Bellaa on ostettu myös kauemmas muuttaneille rakkaille ystäville muistuttamaan omista juuristaan.


Aiemmin tänä keväänä julkaistut mallit Tutustu myös aiemmin julkaistuihin uutuuksiin täältä. Pysy kuulolla, pian kuullaan ehkä muitakin koru-uutisia! Haluatko varata jonkun tuotteen heti itsellesi! Laita viestiä somessa tai soita 014-522150!

84 views

Comments


bottom of page