top of page
Search

Lumoavan kevään uutuuksia!

Lumoavan kevään ensimmäiset uutuudet on nyt julkaistu ja ilmestyvät meille 2.2.2022. Varaa heti omasi vaikka soittamalla 014-522150 tai laittamalla viestiä somessa tai sivun alalaidassa yhteydenottolomakkeella!


UUTUUSSARJA: Heikki Hartikainen- Daisy Ihana uusi korusarja Daisy, kolmella eri värivaihtoehdolla! Kirkas, vaaleanpunainen ja vaaleansininen zirkoni ihastuttaa tässä kevään ensimmäisessä Lumoavan uutuussarjassa! Daisy on saanut inspiraationsa kesäisestä kukkakedosta ja lapsuuden huolettomista kesäpäivistä. Daisy vie ajatukset kepeisiin kesän hetkiin, joissa aurinko kutittelee nenänpäätä ja vapaus valtaa mielen. Riipukset sh. 99 € Korvakorut sh. 89 € Rannekoru sh. 99 € Sormus sh. 129 € (koot 15,5-21,0)

TÄYDENNYKSIÄ SARJOIHIN: Inni Pärnänen - Verso

Verso nyt uutena, sirompana versiona! Inni Pärnänen sai inspiraation Verso-sarjaan viherkasvistaan, korussa olevat lehtien pinta on moniulotteinen, josta valo heijastuu kauniisti. Tästä sarjasta on saatavilla paljon hopeisena erilaisia kaulakoruversioita, sekä kahdet erilaiset korvakorut ja kaksi erilaista rannekorua. Verso-sarjan pienempää riipusta ja pienempiä nappikorvakoruja löytyy myös kultaisena. Uusi sirompi hopeariipus täydentää sarjaa loistavasti! Hopeisen riipuksen suositushinta 99 €

Eelis Aleksi - Höyhen Höyhen nyt myös pienempänä riipuksena myös hopeisena! Höyhen-sarja on saanut inspiraationsa meidän kansallislinnustamme - laulujoutsenesta. Sarjasta löytyy hopeisena aiemmin ilmestynyt pitkässä ketjussa isompi riipus, korvakorut ja rannekoru sekä kultaisena sirompi riipus ja korvakorut. Tämän pienemmän Höyhen-riipuksen sh. 99 €.Muistathan myös, että aiemmin kerroimme Lumoavan sormuksista, joita saa nyt myös hopeisina. Niistä lisätietoja täällä: https://www.kelloliiketammelin.fi/post/lumoavan-hopeasormukset Kaikki nämä mallit löydät meiltä - lämpimästi tervetuloa!

Comments


bottom of page