top of page
Kelloliike_Tammelin_Aanekoski_Jyvaskyla_

Ostoksille

Kellosepäniikkeemme sijaitsee Keski-Suomessa, aivan Äänekosken ydinkeskustassa, osoitteessa Kauppakatu 13. Olemme vain 40 kilometrin päässä Jyväskylästä ja saavut meille helposti esimerkiksi Nelostietä pitkin. Liikkeemme läheltä löytyy maksuttomia parkkipaikkoja mm. Kauppakadun, Torikadun ja Pankkikujan varrelta.

Tee ostoksia myös etänä

Palvelemme laadukkaasti myös etänä! Voit tehdä ostoksia kätevästi vaikka kotisohvalta, eikä pelkästään tuotekuvia katselemalla, vaan videopuhelun välityksellä. Sinä saat päättää sinulle sopivan kanavan, esim. Teams ja Whatsappin videopuhelu. Kerrot vaan millaisia tuotteita haluaisit nähdä, esittelemme ne sinulle ja näytämme myös miltä koru näyttää oikeasti päällä! Näin sinun on helpompi hahmottaa, miten koru sopii asukokonaisuuksiin ja minkä kokoisia ne oikeasti ovat. Kaikki tuotteet postitamme veloituksetta!

Etäostoksille pääset myös liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella, ota rohkeasti yhteyttä soittamalla 014-522150 tai laittamalla viestiä somessa tai sähköpostia: info@kelloliiketammelin.fi

Sähköinen lahjakortti

Tarvitsetko lahjan nopeasti tai asut kauempana? Sähköinen lahjakortti on helppo valinta!  

Lahjakortin saat juuri toivomallesi summalle. Mikäli haluat asioida sähköisesti, laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta (sivun alareunassa), ilmoita haluamasi summa, saajan nimi ja päivämäärä, jolloin lahjakortti on määrä antaa saajalleen. Me lähetämme sinulle maksutiedot 

ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sekä sähköisen, tulostettavan version lahjakortista. Lahjakortti tulee voimaan heti kun maksusuoristus näkyy tilillämme. 

bottom of page