top of page
Search

Häähelmikuu: Osa 3: HuomenlahjatHuomenlahja on perinteisesti häistä seuraavana aamuna annettava lahja puolisolle. Puolisolle annettava lahja on ihana ele, joka on yleensä yksi osa naimisiinmenoa.


Huomenlahjalla on pitkät perinteet, vuosisatoja sitten se on saattanut olla esimerkiksi lehmä, torppa tai jotain mikä on turvannut vaimon taloudellisen tilanteen jos miehelle sattuisikin jotain. Nykyään huomenlahjaksi annetaan usein koru, kello tai joku muu vastaava tuote, kaunis muisto avioitumisesta. Nykyään myös morsian ostaa lahjan puolisolleen ja olemmekin miettineet valmiiksi muutamia lahjaideoita huomenlahjaksi.


Huomenlahjat naisille: Lumoava:

Lumoava-korut valmistetaan maailman pohjoisimmalla korutehtaalla Kuopiossa kierrätetystä kullasta ja hopeasta. Kotimainen muotoilu ja laaja mallisto tarjoavat paljon erilaisia koruja jokaiseen makuun. Huomen Eelis Aleksin suunnittelema Huomen on ihana huomenlahjaidea jo nimensä johdosta. Ajatus uudesta alusta, huomenesta sopii hyvin häiden jälkeisen aamun lahjaksi. Huomen-sarja on myös kaunis pelkistetty koru luonnon ystäville.

Lumoava x Moomin - Rakkaus Rakastetut Muumit seikkailevat nyt myös Lumoavan koruissa. Lumoava x Moomin -malliston koruista erityisesti Rakkaus-sarja on ihana huomenlahja Muumien ystävälle. Sarjassa kaulakoru ja korvakorut hopeisena sekä kultainen riipus.

Helmi Heikki Hartikaisen suunnittelema Helmi-sarja on jo vuosia ollut yksi suosituimpia Lumoavan koruja. Helmi-sarjasta löytyy paljon erilaisia versioita, kaulaan ja kahdet korvakorut, kaksi rannekorua sekä nilkkakoru. Tämän korusarjan herkkyys ihastuttaa huomenlahjana.

Hurma Kun kohtaamme aistein avoimin,

tää onkin hetkistä valloittavin.

Lumoavan korujen mukana tulee runo ja Hurmassa tuo runo menee suoraan sydämeen. Häiden jälkeisen aamun hetkeen. Hurmaavasta korusarjasta löytyy hopeisena riipus ketjulla ja pannalla sekä korvakorut, sormus ja rannekoru. Kultaiset Hurma-riipus ja korvakorut on koristeltu timantein.


Yölento Katri Niskasen suunnittelema Yölento on hyvä valinta näyttävien korujen ystävälle! Yölento-sarjasta löytyy upeita erilaisia korvakoruja, kaulakoruja sekä kaksi erilaista rannekorua. Vinkki! Valitse näyttävät korvakorut, ne toimii hyvin tilanteessa jolloin asuun ei sovi kaulakoru.

Unique Katri Niskasen suunnittelema korusarja muistuttaa jokaisen katseen ja kohtaamisen ainutlaatuisuudesta. Ainutlaatuinen hetki häiden jälkeisenä aamuna sopii ihanasti lahjaksi rakkaalle puolisolle muistuttamaan tärkeästä juhlasta. Tämä persoonallinen korusarja sopii henkilölle joka rakastaa näyttäviä koruja.

Me & Martina

Me&Martina korut valmistetaan käsityönä Tampereen pajalla, jossa työskentelee nuori ihastuttava Martina ja hänen isänsä. Kierrätetystä hopeasta valmistetut korut ovat saaneet inspiraationsa Suomen luonnosta.

Kesäyö Kesäyö-sarjasta löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja, sirompaa ja näyttävämpää, Tämä korusarja on saanut inspiraationsa pihlajankukista. Kesäyö-sarjassa on lasihelmitaiteilija Piaeliinan tekemät ihastuttavat lasihelmet, joissa 4 erilaista värivaihtoehtoa.

Yhdessä

Korusarja, jossa yhdistyy taotut hopealevyt sekä ihastuttava ruusukvartsi. Osassa malleista ruusukvartsin kaverina on myös aito helmi tai ruusukvartsi on korvattu helmillä. Vaihtoehtoja on siis monia!Kohinoor

Timanttikoruistaan tunnetut Kohinoor-korut valmistetaan Hämeenlinnassa. Kotimaisena käsityönä valmistetut korut valmistetaan kierrätetystä kullasta yhdistettynä kauniisiin timantteihin tai vaikka värillisiin safiireihin.

Swan

Sami Laatikaisen suunnittelmasta ihastuttavasta Swan-sarjasta löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista tässä muutama. Swan-sarjasta löytyy korvakorujen ja riipusten lisäksi myös erilaisia sormuksia, eli huomenlahjaksi annettua sarjaa voi jatkaa esimerkiksi seuraavana hääpäivänä. Swan-sarjan kaikkia malleja on saatavilla sekä kelta-, valko- ja punakultaisena.


Huomenlahjat miehille

Ukko-tuotteet

Kotimaiset Ukko-tuotteista löydät paljon kivoja vaihtoehtoja miehelle! Löylykauhaa, kahvimukia, snapsilaseja, lihanuijaa ja halsteria, paljon erilaisia kivoja ja kotimaisia vaihtoehtoja. Mukissa ja taskumatissa on upeat nahkatupet ja esimerkiksi snapsilasit visakoivutelineessä tai löylykauhassa haapakahva, viimeistellyn tyylikkäitä Ukko-tuotteita muistuttamaan yhdestä elämän tärkeimmistä päivistä.

Viskilasit

Viskinystävä osaa arvostaa tyylikkäitä viskilaseja. Kristalliset lasit ovat tyylikkäitä kattauksessa ja voihan näitä käyttää halutessaan myös vesilasina.

Rannekello

Erilaiset kellot ilahduttaa puolisoasi hääpäivästä seuraavana aamuna. Vaihtoehtoja näistäkin löytyy useita, automaattia, paristokelloa ja valosta lataavaa Eco-Drivea. Nahka- ja metallirannekkeisia sekä erilaisia värivaihtoehtoja.

Lumoava

Hunaja Hunaja-sarjan riipus on miehelle, joka ei halua korulleen mitään selkeää esittävää muotoa. Korun taakse voi kaivertaa jonkun lyhyen merkityksellisen tekstin, joka tekee korusta henkilökohtaisen ja yksilöllisen.

Hunaja riipus 169 €

Grafiitti Upea tummanpuhuvan harmaa Grafiitti-sarja on täydellinen maskuliiniselle miehelle. Oksidoitu koru ei ole kirkkaan kiiltävä, vaan hillitty tumma sävy, joka on ollut todella tykätty miesten koruissa. Korusarjasta löytyy esimerkiksi kohtuullisen iso laattariipus, johon voi kaivertaa yksilöllisen tekstin muistuttamaan tärkeästä päivästä. Myös rannekoruun, kalvosinnappeihin ja sormukseen on mahdollista kaivertaa. Lisäksi korusarjasta löytyy myös solmioneula.Tässä vain muutamia lahjaideoita. Lisää vinkkejä löydät liikkeestämme tai ottamalla yhteyttä meihin esimerkiksi somessa: Facebookin ja Instagramin kautta.

Lue myös muut häähelmikuun aiheet: Osa 2: Korut häihin Osa 1: Sormustrendit 2023

98 views
bottom of page