top of page
Search

Rippiristit ja rippilahjaideat

Kesä on rippijuhlien aikaa ja on ihanaa että tuosta nuoruuden suuresta päivästä jää pysyvä muisto. Rippiristi on tärkeä muisto nuorelle - lahja jota toivotaan! Ristejä löytyy paljon erilaisia, kultaa, valkokultaa, hopeaa, tummennettua hopeaa sekä kelta- ja punakullattuja ristejä. Kivillä, koristuksilla, aidoilla timanteilla, eri muotoja, pintoja sekä hyvin pelkistettyjä malleja ja eri kokoisia. Tähän alle olemme koonneet muutamia vaihtoehtoja risteistä: Lumoava: Hento ristit timantilla ja ilman, Toivo-risti ja Varjo.

Lumoava: Ilmari, Lumikki, pienin versio Polku-sarjassta, Uurre, Hento, kultainen Polku, Aarre ja Säde. Tässä ei kuitenkaan ole kaikki ristivaihtoehdot.


Sorean ristejä, hopeaa, kelta- ja punakullattuja malleja zirkoneilla.

Saurumin kulta- ja hopearistejä. eri kokoisia, pelkistetympiä ja koristellumpia.

Tässä oli tosiaan vain muutama ristivaihtoehdoistamme. Ristejä löytyy paljon lisää liikkeestämme useilta eri valmistajilta.

Valtaosa lahjoista käy sekä tytöille että pojille, mutta alle olemme hieman jaotelleet niitä. ryhmittäin. Tytöille lahjaideoita. esimerkiksi korvakorut, rannekoru, kaulakoru, nilkkakoru, sormus, kaunis kello, rippiaiheinen kehys tai albumi, kakkulapio/-ottimet, kristallit, Lumoavan tarjoiluvati tai ruusu kaiverruksella.Lahjaideoita pojille ovat esimerkiksi kaulakoru, ranneketju, solmioneula- ja kalvosinnapit, sormusn, kello, rippiaiheinen kehys tai albumi, kakkulapio/-ottimet, kristallit, Lumoavan tarjoiluvati tai ruusu kaiverruksella.

Tiesitkö, että meiltä ostettuihin tuotteisiin saat kaiverruksen veloituksetta sekä esimerkiksi kellon rannekeen lyhennys veloituksetta. Lisäksi kaikilla kaivertamattomilla/myyntikuntoisilla tuotteilla on vaihto-oikeus, eli jos haluat antaa lahjaksi vaikka sormuksen, mutta et ole varma koosta, saa koon käydä vaihtamassa juhlien jälkeen oikeaan. Lisää lahjaideoita Lumoava Kesä - lehdestä löytyy täältä: http://live.grano.fi/tuotanto/s/saurum/lumoavakesa_digikuvasto/#p=1 Palvelemme: Ma-Pe klo 9-17 La klo 9-14 Voit ottaa meihin yhteyttä myös yhteydenottolomakkeen kautta tai somessa, me autamme mielellämme! Tervetuloa!

268 views

Kommentarer


bottom of page