top of page
Search

Projektorikellot

Projektorikello on hyvä käytännöllinen ratkaisu makuuhuoneeseen. Projektorikello heijastaa kellonajan seinään tai kattoon, josta ajan katsominen käy vaivattomasti.


Projektorikelloja löytyy kolmea erilaista mallia, joista ensimmäinen näyttää kellonajan lisäksi päivämäärän, päivän ja lämpötilan sekä heijastaa kellon ajan seinälle. Kellon ajan heijastuksen koko seinällä riippuu etäisyydestä heijastettavaan pintaan. Heijastuksen suunnan voi itse valita ja kirkkautta säätää. Ensimmäistä mallia on kahta väriä, mustaa ja valkeaa. Hinta 49 €. Koko: 126 x 53 x 93 mm.


Toisessa mallissa muuten samat ominaisuudet kuin edellisessäkin, mutta heijastuksessa näkyy myös lämpötila ja onko herätys päällä vai ei. Musta väri ja hinta 69 €.

Koko: 141 x 51 x 91 mm.


Kolmannessa mallissa myös samat ominaisuudet kuin yllämainituissa, mutta itse kello hieman kookkaampi kuin ylläolevat. Harmaa väri ja hinta 99 €.

Koko: 105 x 180 x 52 mm.


Kaikki nämä tuotteet löydät heti valikoimastamme! Palvelemme sinua Äänekosken keskustassa. Jouluiset aukioloaikamme: Ark. klo 9-18

La klo 9-16

Su klo 10-15 Aatto klo 8-13 Tervetuloa!


45 views

Commenti


bottom of page