top of page
Search

Pöytähopeiden puhdistus

Jouluna katetaan taas kauniisti, mutta pöytähopeat ovat päässeet tummumaan edellisen käyttökerran jälkeen? Tummuminen on pöytähopeille ihan ominainen piirre, mutta niistä saa todella kauniita putsaamalla ne oikein ja helposti alla olevien ohjeiden mukaan! Tässä kohtaa suosittelemme unohtamaan erilaiset niksit ja omat kotikonstit, sillä oikeanlaisilla puhdistusaineilla putsaaminen on nopeaa ja vaivatonta, etkä pilaa hienojen tuotteiden pintaa.

Tässä vinkit pöytähopeiden helppoon puhdistukseen kotona:

  1. Pese tuotteet normaalisti käsiastianpesuaineella

  2. Kasta tuotteet esimerkiksi Hagerty Silver Bath -hopeakylvyssä (ei jätetä lillumaan pitkäksi aikaa)

  3. Huuhtele tuotteet juoksevan veden alla ja kuivaa tuote pehmeällä kankaalla/liinalla

  4. ´Viimeistele tuotteiden kiilto Hagerty Silver Duster -liinalla

  5. Pese vielä kerran käsiastianpesuaineella ja kuivaa pehmeällä kankaalla/liinalla

Hopeiset kynttilänjalat: Jos pohjan alla on kangas, käytä erityistä varovaisuutta kastelemisen kanssa.

  1. Pese tuotteet normaalisti näkyvästä liasta

  2. Käytä esimerkiksi Silver Polish-nestettä, ravista pulloa hyvin ja laita ainetta pehmeään kankaaseen, jolla puhdistat kynttilänjalan pinnan.

  3. Huuhtele tuotteet juoksevan veden alla/märän pehmeän liinan avulla ja kuivaa tuote pehmeällä kankaalla/liinalla

  4. ´Viimeistele kynttilänjalkojen kiilto Hagerty Silver Duster -liinalla

Hopeanpuhdistustuotteita on tarjolla paljon erilaisia, mutta esimerkiksi Silver Bath-kylpy ja liina on oikein toimiva ja nopea konsti kotioloissa esimerkiksi hopeisille aterimille ja ottimille sekä koruille. Meillä on saatavilla myös paljon muita hopeanpuhdistukseen käytettäviä aineita, kuten Silver Care, Silver Foam jne. Me autamme valitsemaan niistä juuri oikeanlaiset puhdistusaineet teidän käyttötarkoitustanne varten. Kotioloissa hyvin säilytettynä hopean puhdistukseen tarvittavat aineet ja tuotteet kestävät vuosia. Myytävien aineiden lisäksi me myös putsaamme teidän hopeaesineitänne, tuo esineet meille näytille! Huom! Suosittelemme pöytähopeille käsinpesua normaalin käytön jälkeen astianpesukoneen sijasta. Hopeakorujen puhdistus onnistuu myös näillä samoilla puhdistusaineilla, autamme mielellämme myös niiden valinnassa. Huomioithan, että tummenettujen, hopeoitujen jne pinnoitettujen korujen putsauksessa tulee käyttää erityistä varovaisuutta, eikä tuotteita kannata jättää "lillumaan" puhdistusaineisiin. Helmille on myös omat puhdistusaineensa ja niitä ei sovi upottaa hopeanpuhdistusaineisiin.


Comments


bottom of page