top of page
Search

Me & Martina: Aamu

Me & Martinalta ilmestyi ihastuttava uutuussarja Aamu! Aamu-sarjasta löytyy paljon erilaisia korvakoru- ja riipusversioita, sekä sormus, pari ranne- ja nilkkakoru vaihtoehtoa. Aamu-sarja on saanut inspiraationsa kesän aurinkoisista aamuista, joina elämä tuntuu kevyeltä ja tuuli tuivertaa hiuksissa.


Korvakorut

Korvakoruista löytyy erilaisia nappi- ja koukkukiinnitteisiä malleja. Korvakorut alk. 49 €
Kaulakorut

Kaulakoruja on saatavilla erilaisia versioita. Ketjujen mitat on valittavissa 38 cm, 42 cm, 45 cm ja 50 cm. Vahvemmasta ketjusta myös 60 cm. Ketjuja voit käyttää kerroksittain tai yksittäin, isointa riipusta voi yhdistää myös kerroksellisen ketjun kanssa, jolloin kaulassa on kolme eri mittaista ketjua. Riipukset alk. 59 €.


RannekoruNilkkakoru

Nilkkakorusta on saatavilla samat mallit kuin rannekoruista, mutta nilkkapituutena.

Sormus


Aamu-sarjan hopeasormus on ihanan helppo yhdistää muihin koruihin. Sormuksen koko on säädettävä, eli koot esim. 16-18, 18,5-20 jne. Säädettävä sormus on miellyttävä käyttää. Sormus 89 €.

Muista myös muut Heinolassa pienessä perheyrityksesä valmistetut Me & Martina -korut. Me autamme sinua valitsemaan lahjat eri juhliin tai esimerkiksi häihin/muihin juhliin ja arkeen sopivat korut. Palvelemme sinua Äänekosken keskustassa, Kauppakatu 13: ma-pe klo 9-17

la klo 9-14. Lämpimästi tervetuloa!

45 views

コメント


bottom of page