top of page
Search

Lumoavan syksyn uutuudet!

Lumoava juhlistaa tänä syksynä jo 15 vuotista taivaltaan! Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa valmistuu kierrätetystä hopeasta ja kullasta käsityöammattilaisten valmistamana kauniita koruja. Näiden korujen toimitukset alkaa meille jälleenmyyjille ti 3.10. ja pian sen jälkeeen koru-uutuudet löytyvät valikoimastamme.


Korujen hinnat löytyvät kuvien yhteydestä.

Juhlavuosi tuo mukanaan uusia korusarjoja, joita ovat:

Aika - Heikki Hartikainen Lumoava juhlistaa 15. juhlavuotta korusarjalla, joka kuvastaa taitoa tehdä käsin kauniita ja kestäviä koruja elämän merkityksellisiin hetkiin. Aika-koruissa yhdistyy menneiden muistojen ihanuus ja tulevan utelias odotus – rajattomasti aikaa kestävä kauneus. Korusarjan suunnittelija Heikki Hartikainen on yksi Lumoavaa perustamassa olleista henkilöistä. Heikki Hartikaisen kädenjälki näkyy useassa Lumoavan suositussa korusarjassa ja nyt se nähdään tässä kauniissa Aika-sarjassa. Sarjasta löytyy ihastuttavat korvakorut koukkukiinnityksellä, kaulakoru (ketjussa säädettävä pituus 45/50cm) sekä kaksi eri kokoista rannekorua, 59 mm ja 64 mm halkaisijoilla. Kuin kauneutes ajaton,

innoitus rajaton

Valjastamaton

aika onJoutsenet - Katri Niskanen

Joutsenet-korusarja kietoo kaksi kaunista joutsenta tyylitellyn sydämen muotoon. Joutsen on kautta aikojen edustanut kauneutta ja itsearvostusta ja näitä myös Joutsenet-korut tuovat kantajalleen. Korusarjan linnut ovat kumpikin yksilöitä, vahvoja ja kauniita juuri sellaisina kuin ovat kannustaen kantajaansa arvostamaan omaa ainutlaatuisuuttaan. Korusarjan on suunnitellut muotimaailmasta tunnettu vieremäläislähtöinen Katri Niskanen. Joutsenet-sarjasta löytyy sekä kultaiset että hopeiset versiot. Tämä sarja on ensimmäinen, josta kultaisena on nyt saatavilla myös rannekoru! Hopeisena sarjasta löytyy kaulakoru, tappikorvakorut, riipus ja sormus. Kultaisena mallstossa on riipus, tappikorvakorut ja rannekoru. Kun sinnikkäille siivilleni suotiin lentotaito,

sydämeeni syttyi rakkaus aito
Rossi - Kristian Saarikorpi

Virtaviivaista tyylikkyyttä ja Ferrarin punaista – siinä on ainekset Rossiin, automuotoilusta inspiraationsa saaneeseen moderniin uutuuten. Rossi-korusarjan voima syntyy kiiltävän ja mattapinnan kontrastista. Aivan kuten Rossi-sarjan koruissa on erilaisia pintoja, on meissä jokaisessa yhtä lailla monia puolia ja juuri siitä syntyy jokaisen ihmisen kauneus: vahvuudesta ja herkkyydestä, haasteista ja onnistumisista. Usko itseesi ja omiin vahvuuksiisi! Rossi-sarjasta löytyy kaksi eri kokoista riipusta sekä upea punainen nahkarannekoru ja hopeinen rannekoru.


Valovoimani tiedän,

matkan varjoihin siedän

Kaikki puoleni näytän,

odotukseni täytän

Sarjat täydentyvät:

Fantasia - Carina Blomqvist Vanerikorvakorut on Lumoavan sesonkituote ja näitä koruja valmistetaan rajallinen määrä. Tämän syksyn sesonkituotteeksi on valikoitunut Fantasia-sarja, joka on muotoilija Carina Blomqvistin suunnittelema korusarja, jossa on ripaus taikaa. Fantasia-aiheet ovat lähellä Carinan sydäntä ja hän yhdistää niitä kernaasti luontoon. Uudet puukorvakorut ovat saaneet muotonsa pöllön siivestä. Korvakoruja on saatavilla kolmessa upeassa värissä: musta, kimaltava kulta ja punainen. Näillä näyttävillä koristaudut näyttävästi talvisesongin juhliin! Väreistä punainen on tämän syksyn ehdoton trendiväri!


Materiaalina kotimainen koivuvaneri ja hopeakoukut. Fantasia-vanerikorvakorut 39 €/pari


Hilla - Heikki Hartikainen Syksyn saapuessa Hilla-sarja täydentyy näyttävällä sormuksella. Leikkisän Hilla-sarjan inspiraatio on kummunnut luontomme herkullisista marjoista. Lakassa, vadelmassa ja mesimarjassa on kaunis pinnanmuoto, jota muotoilija Heikki Hartikainen lähti jäljentämään koruihin. Koruun muodostui sattumalta myös mandala-kuvio pallojen koon pienentyessä keskelle päin ja näin koru tarjoaa paljon ihasteltavaa niin näkö- kuin tuntoaistille.

Hilla-sormus 139 €, koot 15-20.


Lumoava Koti

Korujen lisäksi Lumoavalta löytyy myös muita tuotteita. Lumoava Koti -mallisto täydentyy uudella tarjoiluvadilla sekä kynttilälyhdyllä. Perinteinen Lumoavan joulukoriste on tänä vuonna saatavilla messinkisenä ja teräksisenä Halin muodossa ja se on valmistettu Kuopiossa.

Metsälampi-tarjoiluvati - Heikki Hartikainen

Lumoava Metsälampi -tarjoiluvati toistaa tyynen veden pinnalle tippuneen pisaran aikaansaamien pyöreiden aaltojen muodon. Tarjoiluvadin ajaton suomalainen muotoilu vie ajatukset luonnon rauhaan ja tuo saman tunnelman osaksi kotiasi. Metsälampi täydentää entisestään laajaa tarjoiluvatin valikoimaa, josta löydät Lähde-, Pinta- ja Koski-tarjoiluvadit. Metsälampi-tarjoiluvati 99 €.

Metsälampi-tarjoiluvati 99 €.


Hurma-kynttilälyhty - Inni Pärnänen

Suositun Hurma-sarjan uutuus on tyylikäs kynttilälyhty. Hurma on saanut inspiraationsa aasialaisista paperikoristeista ja niiden visuaalisuudesta. Paperikoristeet näyttävät hyvin monimutkaisilta, vaikka ovatkin rakenteeltaan yksinkertaisia. Hurman suunnitellutta muotoilijaamme Inni Pärnästä viehättää koristeissa erityisesti se, kuinka siisti pino silkkipaperia avautuu viuhkamaisesti koristeelliseksi, moniulotteiseksi ja pinta-alaltaan laajaksi kokonaisuudeksi. Siinä on tietynlaista taikaa, jota hän onnistui myös Hurmaan vangitsemaan. Hurma-kynttilälyhty tuo syksyn ja talven pimeyteen tunnelmallista lämpöä modernilla otteella. Lyhdyn pinnan kukkakuviot luovat ympärilleen kauniin valon kynttilän loistaessa lyhdyn sisällä.

Hurma-kynttilälyhty 64 €Vuoden 2023 joulukoriste - Hali

Hali-sarjan tuttu, tyylitelty sydämen muoto on saanut koristeekseen huurteisen kuusenoksan.

Hali-joulukoristetta on saatavilla kahdessa materiaalissa: ruostumaton teräs ja messinki. Jokaisen koristeen mukana toimitetaan valkoinen satiiniripustusnauha. Lumoava valmistaa Avainlippu-merkkiä kantavan Hali-joulukoristeen korutehtaallaan Kuopiossa.

Hali-joulukoriste 39 €

Kaikki muutkin Lumoava-tuotteet löydät heti valikoimastamme! Tervetuloa ostoksille!

531 views

Comments


bottom of page