top of page
Search

Lumoavan syksyn uutuudet 2021

Vihdoin voimme esitellä teille Lumoavan syksyn ihastuttavimmat uutuudet, jotka ovat juuri saapuneet liikkeeseemme! Uutuuksista löydät ihanat uudet korusarjat, täydennykset sarjoihin, kodintuotteet ja tämän vuoden upean joulukoristepaketin! Heikki Hartikainen - Linnunrata

Muotoilija Heikki Hartikaisen suunnittelema Linnunrata on saanut inspiraationsa taivaan tuhansista pienistä tähdistä, jotka yhdistyvät yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi – Linnunradaksi. Korusarja kuvastaa sitä, kuinka kaikki tässä maailmassa on yhtä; samalla niin suurta ja niin pientä, mutta kaikki yhtä merkittävää. Jokainen kokemamme hetki on kuin hienon hienoa tähtipölyä.

Linnunrata-korujen ajaton muotokieli sopii kaikenikäisille. Korusarjasta löydätkin niin siroja kuin vähän näyttävämpiä koruja joko sinulle itsellesi tai lahjaksi läheiselle sekä kultaisena että hopeisena.


Katri Niskanen - Unique Muotoilija Katri Niskasen suunnittelema Unique on näyttävä korusarja, joka toistaa kasvojen kauniin siluetin. Luonnosmaisen viivan muodostamat kasvot ovat aina olleet osa Katrin vaateluonnoksia ja ne hän halusi tuoda osaksi korumuotoiluaan.


Kasvot kertovat iloista ja suruista; ne kantavat mukanaan tarinoiden kirjoa. Katri suunnitteli Unique-korusarjan muistuttamaan jokaisen katseen ja kohtaamisen ainutlaatuisuudesta.

Unique-korun avulla voit lisätä ripauksen näyttävyyttä asuusi tai voit antaa sen lahjaksi hänelle, jolle haluat kertoa, kuinka ainutlaatuinen hän on. Korusta on kultaisia ja hopeisia versioita.

Päivi Keski-Pomppu - Aava Aava on Päivi Keski-Pompun suunnittelema, yksinkertaisen tyylikäs korusarja, joka muistuttaa kantajaansa katsomaan välillä kauemmas, jotta näkee taas lähelleen. Kauas katsomisen rauhoittava, selkeyttävä vaikutus kirkastaa näkemään elämän tärkeät hetket ja nauttimaan niistä.

Pelkistetty ja siro Aava sopii itselle tai lahjaksi tuomaan hetkiin merkityksellisyyttä ja pientä juhlan tuntua.


Heikki Hartikainen- Hali-vanerikorvakorut Vanerikorvakorut ihastuttavat taas uutuuksillaan! Syksyn sesonkituotteena rakastettu Hali-sarja muuttaa hieman muotoaan. Kotimaisesta sertifioidusta koivuvanerista Kuopiossa valmistetut korvakorut hopeakoukuilla ihastuttaa meitä tänä syksynä kolmella eri värillä. Näillä korviksilla tuot asuusi ilmettä ja väriä! Suositushinta 39 € /pari. Sesonkituotteena korvakorut ovat saatavilla vain rajoitetun ajan, toimi nopeasti! ILO - musta HEHKU - punertava ONNI - hohtava kulta

Päivi Keski-Pomppu - Onnekas Suositusta Onnekas-sarjasta nyt myös kultaiset versiot! Onnekas-sarja vei muotoilijansa Päivi Keski-Pompun takaisin lapsuuden muistoihin ja kauniisiin kesäpäiviin, kun hän oli äitinsä apuna puutarhatöissä. Hänellä oli tapana etsiä neliapiloita työn lomassa, mutta eihän niitä koskaan etsimällä löytänyt, vaan ne sattuivat silmiin silloin, kun vähiten odotti.

Säihke-kynttilälyhty Teräksinen kynttilälyhty täydentää kynttilälyhtyjen mallistoa. Säihke-kynttilälyhty on muotoilija Päivi Keski-Pompun suunnittelema ja pohjautuu hänen suunnittelemaansa Lumoavan vuoden 2020 joulukoristeeseen. Kynttilälyhdyssä toistuu sama pelkistetty muotokieli, joka muuttaa lyhdyn sisälle laitetun kynttilänvalon kauniiksi säihkeiksi lyhdyn ympärille. Päivi halusi pitää Säihkeen kuvioinnin yksinkertaisen kauniina, jotta sitä voi käyttää osana kodin sisustusta jokaisena vuodenaikana. Suositushinta 64 €.


Vuoden 2021 joulukoriste - Revontuli Tämän vuoden joulukoriste yllättää! Revontuli-joulukoristepakkauksessa on kolme eri väristä joulukoristetta. Revontuli-joulukoristeet ovat muotoilija Alexa Gettingin suunnittelemat ja Lumoavan ensimmäiset puiset joulukoristeet. Revontuli-joulukoristeet on tehty sertifioidusta suomalaisesta koivuvanerista ja niiden pinta on kauniisti printattu ja lakattu. Yhden koristeen halkaisija on 60 mm. Pakkauksen hinta 39 € (sis. 3 koristetta).

Tarinaa koristeen takaa: Alexa Getting sai inspiraation koristeisiin muistosta, kun hän ensimmäistä kertaa elämässään kohtasi ketun. Alun perin amerikkalaisesta suurkaupungista kotoisin oleva Alexa muutti Suomeen pieneen kesämökkiin keskellä metsää sydäntalvella. Aikansa asuttuaan ja ketunjälkiä tarkasteltuaan hän viimein kohtasi mökin ympärille tassunjälkiä jättäneen ketun. Kohtaaminen oli Alexalle ikimuistoinen, sillä se merkitsi hänelle yhteyttä luonnon kanssa, mitä hän ei ollut kokenut kaupungissa asuessaan. Kohtaamisen jälkeen ketut ovat muistuttaneet häntä Suomesta ja ainutlaatuisesta luonnostamme ja siksipä ne löysivät tiensä näihin joulukoristeisiin.

Revontuli-koristeet ovat saaneet nimensä pohjoisen kansanperinteen tuliketusta, joka hännällään huiski kipinöitä taivaalle juostessaan talviyön hangilla. Joulukoristeet ilahduttavat kätevässä kolmen koristeen pakkauksessa, josta löydät koristeet kolmessa värissä: vaaleanvihreä Nietos, punainen Kipinä ja vaaleanpunainen Pilke. Lumoavan käyttämät materiaalit koruissa: Hopea: Kirkkaat hopeakorut on pinnoitettu tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Korujen valmistuksessa on käytetty 93-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa. Kulta: Koruissa käytetty kulta on 99 prosenttia on kierrätettyä. Vaneri: Kotimainen sertifioitu koivuvaneri Nämä ja kaikki muut Lumoava-tuotteet löydät meiltä! Postitamme myös kaikkia tuotteita, laita viestiä tai soita! Kaunista syksyä!

48 views

תגובות


bottom of page