Search

Lumoavan syksyn uutuudet 2021

Vihdoin voimme esitellä teille Lumoavan syksyn ihastuttavimmat uutuudet, jotka ovat juuri saapuneet liikkeeseemme! Uutuuksista löydät ihanat uudet korusarjat, täydennykset sarjoihin, kodintuotteet ja tämän vuoden upean joulukoristepaketin! Heikki Hartikainen - Linnunrata

Muotoilija Heikki Hartikaisen suunnittelema Linnunrata on saanut inspiraationsa taivaan tuhansista pienistä tähdistä, jotka yhdistyvät yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi – Linnunradaksi. Korusarja kuvastaa sitä, kuinka kaikki tässä maailmassa on yhtä; samalla niin suurta ja niin pientä, mutta kaikki yhtä merkittävää. Jokainen kokemamme hetki on kuin hienon hienoa tähtipölyä.

Linnunrata-korujen ajaton muotokieli sopii kaikenikäisille. Korusarjasta löydätkin niin siroja kuin vähän näyttävämpiä koruja joko sinulle itsellesi tai lahjaksi läheiselle sekä kultaisena että hopeisena.


Katri Niskanen - Unique Muotoilija Katri Niskasen suunnittelema Unique on näyttävä korusarja, joka toistaa kasvojen kauniin siluetin. Luonnosmaisen viivan muodostamat kasvot ovat aina olleet osa Katrin vaateluonnoksia ja ne hän halusi tuoda osaksi korumuotoiluaan.


Kasvot kertovat iloista ja suruista; ne kantavat mukanaan tarinoiden kirjoa. Katri suunnitteli Unique-korusarjan muistuttamaan jokaisen katseen ja kohtaamisen ainutlaatuisuudesta.

Unique-korun avulla voit lisätä ripauksen näyttävyyttä asuusi tai voit antaa sen lahjaksi hänelle, jolle haluat kertoa, kuinka ainutlaatuinen hän on. Korusta on kultaisia ja hopeisia versioita.

Päivi Keski-Pomppu - Aava Aava on Päivi Keski-Pompun suunnittelema, yksinkertaisen tyylikäs korusarja, joka muistuttaa kantajaansa katsomaan välillä kauemmas, jotta näkee taas lähelleen. Kauas katsomisen rauhoittava, selkeyttävä vaikutus kirkastaa näkemään elämän tärkeät hetket ja nauttimaan niistä.

Pelkistetty ja siro Aava sopii itselle tai lahjaksi tuomaan hetkiin merkityksellisyyttä ja pientä juhlan tuntua.


Heikki Hartikainen- Hali-vanerikorvakorut Vanerikorvakorut ihastuttavat taas uutuuksillaan! Syksyn sesonkituotteena rakastettu Hali-sarja muuttaa hieman muotoaan. Kotimaisesta sertifioidusta koivuvanerista Kuopiossa valmistetut korvakorut hopeakoukuilla ihastuttaa meitä tänä syksynä kolmella eri värillä. Näillä korviksilla tuot asuusi ilmettä ja väriä! Suositushinta 39 € /pari. Sesonkituotteena korvakorut ovat saatavilla vain rajoitetun ajan, toimi nopeasti! ILO - musta HEHKU - punertava ONNI - hohtava kulta