top of page
Search

Lumoavan syksyn uutuudet

Lumoavan syksyn uutuuksiin pääset tutustumaan tästä alta. Uutuussarjat Tanssi, Oiva ja Valtijatar sekä tämän syksyn vanerikorviksiksi valittu Verso-sarja ilahduttaa varmasti. Lisäksi Lumoava-mallistosta löydät jatkossa myös ihastuttavat Muumi-korut, Lumoava x Moomin -sarjan. Syksyn uutuussmallistoon tulee myös uusi kynttilälyhty Revontuli sekä tämän vuoden joulukoriste Lumiruusu. Timanttisormusmallisto täydentyy myös kelta- ja valkokultaisella Metsäkukkia-sormuksella.Tanssi - Inni Pärnänen Tanssi-korusarjan inspiraatio kumpuaa läheisten kanssa vietetyistä juhlan hetkistä. Inni Pärnäsen suunnittelema Tanssi on lupaus mahdollisuudesta arkea ylevöittäviin hetkiin, joiden loisteessa ja ilossa elämä on huolesta vapaa. Jokainen juhla pitää sisällään lumoavasti heliseviä hetkiä, jotka Tanssi-korusarja kruunaa.

Näyttävillä Tanssi-koruilla täydennät juhlatyylisi. Niissä juhlan lumoava taika kulkee mukanasi ainiaan. Tanssi-korusarjasta löytyy näyttävä kääty kahdessa pituudessa 45 cm ja 50 cm, rannekoru, riipus kahdella eri mittaisella ketjulla 45/50 cm tai 70/85cm sekä näyttävät roikkuvat korvakorut.


Valtiatar - Eelis Aleksi Eelis Aleksin suunnittelema Valtiatar on kunnianosoitus sisäiselle voimalle. Korujen pintaa kiertävä puun oksisto kertoo kasvamisesta, kokemuksista ja niiden tuomasta itsevarmuudesta. Muistuta itseäsi siitä, kuinka lumoava olet juuri sellaisena kuin olet. Saman viestin voit välittää myös läheisellesi antamalla hänelle lahjaksi Valtiatar-korun.


Oiva - Heikki Hartikainen Heikki Hartikaisen suunnittelemassa Oiva-korusarjassa lähtökohtana on ollut punos, joka muodostaa korujen kauniin pinnan. Oivaa suunnitellessaan Heikillä oli mielessään perinteiset suomalaiset punostyöt ja pärekorit, joita Heikki on itsekin päässyt valmistamaan lapsena isänsä kanssa. Oiva-koruissa klassinen punosmuoto yhdistyy moderniin hopeakoruun. Oiva-sarjasta löydät riipuksen, hopeisen ja nahkaisen rannekorun sekä sormus, solmioneula ja kalvosinnapit. Oiva-rarjan sormukseen, hopeiseen rannekoruun ja riipukseen on mahdollista kaivertaa jokin pieni muisto.


Vanerikorvakorut Verso Inni Pärnänen oli saanut inspiraationsa oikukkaasta viherkasvista. Kyseinen pienilehtinen kasvi pitää pohjoisen valosta, suuttuu leikkauksesta, mutta sen ystävälle annettu pistokas saattaa alkaakin kasvaa kohisten. Verso-puukorvakorujen koko on 28x50mm.

Korut on valmistettu sertifioidusta kotimaisesta koivuvanerista ja koukut ovat 925 hopeaa. Neljä kaunista väriä burgundi, kulta, musta ja sininen, joista voit valitasuosikkivärisi tai hanki vaikka kaikki! Hinta 39 €/ pari.


Lumoava x Moomin Ihastuttavat Muumiaiheiset korut löytyy nyt Lumoava-tuotemerkin alta. Uusissa riipuksissa, rannekoruissa ja korviksissa näkyy teemat: Seikkailu, Rakkaus ja Ystävyys. Lumoava x Moomin -mallistosta löytyy myös tutut hahmot, Pikku Myy, Niiskuneiti, Muumipeikko, Nuuskamuikkunen, Muumimamma ja Nipsu. Lumoava x Moomin -korumallistomme tarjoaa hopea- ja kultakoruja lapsille ja aikuisille – kaikille, joita Muumien maailma kiehtoo.Lumoava Koti

Lumoavan vuoden 2022 joulukoriste on Lumiruusu, joka on saanut inspiraationsa jouluruususta. Sen hennot valkoisesta eri pastellisävyihin taittuvat kukat sulostuttavat keskellä pimeintä vuodenaikaa ja muistuttavat vehreämmistä ja valoisimmista ajoista. Lumiruusu-joulukoriste on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sitä on saatavilla hopean- ja ruusukullanvärisenä. Koristeen mukana toimitettaan kaksi ripustusnauhaa: valkoisen ja vihreän. Koristeeseen on laseroitu roomalaisin numeroin vuosiluku 2022. Tämän vuoden joulukoristeen on suunnitellut Inni Pärnänen ja sen hinta on 39 €.

Uutuus kynttilälyhtyihin, Revontuli! Alexa Gettingin suunnittelema Revontuli-kynttilälyhty toistaa samaa leikkisyyttä, joka näkyy vuoden 2021 Revontuli-joulukoristeessa. Kynttilälyhty on saanut nimensä pohjoisen kansanperinteen tuliketusta, joka hännällään huiski kipinöitä taivaalle juostessaan talviyön hangilla.Revontuli-kynttilälyhty on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siihen on laseroitu Alexan nimikirjoitus. Hinta 64 €Metsäkukkia - Salla Räsänen

Keväällä julkaistu uutuussarja Metsäkukkia täydentyy nyt kelta- ja valkokultaisella timanttisormuksella.

Metsäkukkia on Salla Räsäsen suunnittelema herkkä ja linjoiltaan siro korusarja, jonka innoitus kumpuaa Suomen sota-ajan tunteikkaista rakkaustarinoista. Tämä herkkä ja erittäin kaunis Metsäkukkia-sormus on upea lahja rakkaallesi tai itsellesi. Tuo ripaus kauneutta tyyliisi tällä sirolla sormuksella! Sormusta on saatavilla koosta 15-21. Metsäkukkia-sormusta koristaa upea, kirkas (0,03ct) timantti.

Nämä ja kaikki muut Lumoava-tuotteet löydät meiltä. Tervetuloa!

69 views

Comments


bottom of page