top of page
Search

Lumoava joulukoriste 2021

Lumoavan tämä vuoden joulukoriste puuta! Kotimaisesta sertifioidusta koivuvanerista valmistetut Revontuli-joulukoristeet näppärässä kolmen kappaleen paketissa!

Revontuli-joulukoristeet ovat muotoilija Alexa Gettingin suunnittelemat ja ensimmäiset puiset Lumoavan joulukoristeet. Koristeet on valmistettu ja suunniteltu Suomessa ja niillä on Design from Finland -merkki. Revontuli-joulukoristeet on tehty sertifioidusta suomalaisesta koivuvanerista ja niiden pinta on kauniisti printattu ja lakattu. Koristeet on saatavilla kätevässä 3 koristeen pakkauksessa ja yhden koristeen halkaisija on 60 mm.

Koristeet on saatavilla kätevässä Posti Pikkupaketin kokoisessa kolmen koristeen pakkauksessa, jossa jokaiselle koristeelle on omat silkkiset ripustusnauhat.

Muotoilija Alexa Getting sai inspiraation koristeisiin muistosta, kun hän ensimmäistä kertaa elämässään kohtasi ketun. Alunperin amerikkalaisesta suurkaupungista kotoisin oleva Alexa muutti Suomeen pieneen kesämökkiin keskellä metsää sydäntalvella. Aikansa asuttuaan ja ketunjälkiä tarkasteltuaan hän viimein kohtasi mökin ympärille tassunjälkiä jättäneen ketun. Kohtaaminen oli Alexalle ikimuistoinen, sillä se merkitsi hänelle yhteyttä luonnon kanssa, mitä hän ei ollut kokenut kaupungissa asuessaan. Kohtaamisen jälkeen ketut ovat muistuttaneet häntä Suomesta ja ainutlaatuisesta luonnostamme ja siksipä ne löysivät tiensä Lumoavan joulukoristeisiin.

Revontuli-koristeet ovat saaneet nimensä pohjoisen kansanperinteen tuliketusta, joka hännällään huiski kipinöitä taivaalle juostessaan talviyön hangilla. Joulukoristeet ilahduttavat kätevässä kolmen koristeen pakkauksessa, josta löydät koristeet kolmessa värissä: vaaleanvihreä Nietos, punainen Kipinä ja vaaleanpunainen Pilke. Setin hinta 39 €

23 views

Commenti


bottom of page