top of page
Search

Lahjaideat valmistuvalle


Kevät on taas erilaisten valmistujaisten ja koulunsa päättävien juhla-aikaa! On hienoa muistaa valmistuvaa kaikesta siitä uurastuksesta, jota hän on tehnyt. Keväällä juhlitaan ammattiin valmistuvia, ylioppilaita, peruskoulunsa päättäviä sekä ammattikorkeakoulusta ja yliopistosta valmistuneita.


Valmistuvaa on ihana muistaa jollain pysyvällä, jotta tuo tärkeä päivä muistuu mieleen vielä vuosienkin päästä. Olemme koonneet alle muutamia lahjaideoita valmistuville, jotta lahjan miettiminen olisi helpompaa. Tässä ei kuitenkaan suinkaan ole kaikki lahjaideat vaan liikkeestämme löydät lisää lukuisia lahjaideoita. Tuotteet joihin on mahdollista kaivertaa, meiltä ostettuihin saa sen veloituksetta.

Korut

Ilahduta valmistuvaa korulla! Koruja löytyy hyvin paljon eri näköisiä ja eri materiaaleista valmistettuina. Keltakultaa, valkokultaa, punakultaa, hopeaa, terästä, titaania ja paljon muuta. Nuoret osaavat nyt arvostaa paljon kotimaisuutta ja kierrätettyjä materiaaleja, mitkä olemme huomioineet valikoimassamme. Kotimaiset koruvalmistajat käyttävät paljon kierrätettyä jalometallia, josta valmistavat paljon koruja erilaisiin tyyleihin.

Kellot

Kello on monen valmistuvan suosikkilahja! Valmistuvaa on ihanaa muistaa ajattomalla tyylikkäällä kellolla, saajansa näköisellä sporttisemmalla kellolla tai vaikka armeijaan seuraavaksi astelevalle inttikellolla. Kelloja löytyy alkaen ihan parinkympinkelloista arvokkaampiinkin kelloihin. Sairaanhoitajiksi valmistuville tarpeellinen lahja on esimerkiksi hoitajankello, johon on mahdollista kaivertaa lahjansaajan nimi.
Lahjatavarat

Valmistumisesta hyvä konkreettinen muisto on jokin lahjaesine. Esimerkiksi kakkulapio on tuote, jota nuori ei välttämättä itse tulisi ostaneeksi, mutta arvostaa sitä paljon, kun juhlakakkuja ei tulevaisuudessa tarvitse leikata esimerkiksi juustohöylällä. Pöytähopeiden lisäksi valikoimastamme löydät muutkin käytännölliset esineet, esimerkiksi puukot. Lisäksi lahjatavaravalikoimastamme myös kuvakehykset, albumit, erilaiset kristallit ja muut kodin tuotteet.


Lahjakortti

Lahjakortti on aina varma valinta! Meidän lahjakortin saa juuri haluamalleen summalle ja lahjansaaja saa itse päättää lahjan. Voit ostaa lahjakortin suoraan meiltä tai sähköisesti. Toimitamme lahjakortin suoraan lahjansaajalle tai sinulle - toivomallasi tavalla onnitteluviestisi kera!


Lisää lahjavinkkejä Lumoava Kesä -kuvastossa, jota pääset selaamaan täältä>>

Paljon lisää lahjavinkkejä löydät liikkeestämme sekä Facebookista ja Instagramista, @kelloliiketammelin. Kauppakatu 13 44100 Äänekoski

014-522150

35 views
bottom of page