top of page
Search

Lahjaideat valmistuvalle

Updated: May 23, 2022


Kevät on taas erilaisten valmistujaisten ja koulunsa päättävien juhla-aikaa! On hienoa muistaa valmistuvaa kaikesta siitä uurastuksesta, jota hän on tehnyt. Keväällä juhlitaan ammattiin valmistuvia, ylioppilaita, peruskoulunsa päättäviä sekä ammattikorkeakoulusta ja yliopistosta valmistuneita. Valmistuvaa on ihana muistaa jollain pysyvällä, jotta tuo tärkeä päivä muistuu mieleen vielä vuosienkin päästä. Olemme koonneet alle muutamia lahjaideoita valmistuville, jotta lahjan miettiminen olisi helpompaa. Tässä ei kuitenkaan suinkaan ole kaikki lahjaideat vaan liikkeestämme löydät lisää lukuisia lahjaideoita. Mikäli tuotteeseen on mahdollista kaivertaa, saa sen veloituksetta meiltä ostettuihin tuotteisiin.

Korut

Ilahduta valmistuvaa korulla! Koruja löytyy hyvin paljon eri näköisiä ja eri materiaaleista valmistettuina. Keltakultaa, valkokultaa, punakultaa, hopeaa, terästä, titaania ja paljon muuta. Meiltä löydät runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin koruihin, paljon kotimaisia tuotteita.


Kellot

Kello on monen valmistuvan suosikkilahja! Valmistuvaa on ihanaa muistaa ajattomalla tyylikkäällä kellolla, saajansa näköisellä sporttisemmalla kellolla tai vaikka armeijaan seuraavaksi astelevalle inttikellolla. Kelloja löytyy alkaen ihan parinkympinkelloista arvokkaampiinkin kelloihin. Sairaanhoitajiksi valmistuville tarpeellinen lahja on esimerkiksi hoitajankello, johon on mahdollista kaivertaa lahjansaajan nimi.Lahjatavarat

Lahjatavaroista meiltä löydät esimerkiksi erilaiset pöytähopeat, kristallit, kuvakehykset ja albumit.Lahjakortti

Lahjakortti on aina varma valinta! Meidän lahjakortin saa juuri haluamalleen summalle ja lahjansaaja saa itse päättää lahjan. Voit ostaa lahjakortin suoraan meiltä tai sähköisesti. Toimitamme lahjakortin suoraan lahjansaajalle tai sinulle - toivomallasi tavalla onnitteluviestisi kera!

Lisää lahjaideoita esimerkiksi Lumoava Kesä -kuvastosta:

Palvelemme sinua Äänekosken keskustassa: ark. klo 9-17 la klo 9-14 helatorstai 26.5. suljettu Lämpimästi tervetuloa!

90 views

Comments


bottom of page