top of page
Search

Lahjaideat valmistuvalle

Updated: May 16, 2022

Tänä keväänä juhlitaan taas paljon kaikkia valmistuvia! Valmistuminen ammattiin, ylioppilaaksi, korkeakoulusta tai yliopistosta on hieno saavutus ja sitä onkin syytä juhlia. Valmistuvaa on ihana muistaa jollain pysyvällä, jotta tuo tärkeä päivä muistuu mieleen vielä vuosienkin päästä. Olemme koonneet alle muutamia lahjaideoita valmistuville, jotta lahjan miettiminen olisi helpompaa. Tässä ei kuitenkaan suinkaan ole kaikki lahjaideat vaan liikkeestämme löydät lisää lukuisia lahjaideoita. Mikäli tuotteeseen on mahdollista kaivertaa, sen saa veloituksetta meiltä ostettuihin tuotteisiin. KORUT Valikoimastamme löydät paljon erilaisia koruja monenlaiseen makuun. Materiaaleina kultaa, valkokultaa, hopeaa, terästä, titaania, puna- ja keltakullattua sekä tietysti myös metalleja ja nahkaa yhdistettynä. Tähän olemme nostaneet muutaman valmistajan, mutta valmistajia ja malleja löytyy hurjasti lisää liikkeestämme. Lumoava Lumoava-koruista löytyy paljon ihania vaihtoehtoja. Kultaa, hopeaa sekä kelta- ja punakullattua hopeaa, näyttävää ja siroa sekä pelkistettyä ja koristellisempaa, jokaisen makuun jotakin! Koruissa käytetty kulta on 99 prosenttisesti ja hopea 93 prosenttisesti kierrätettyä. Lumoavan kevään uutuuksista esim. Katri Niskasen suunnittelema Yölento on herättänyt kovasti kiinnostusta tai Aamunhetki-koru, jonka muoto kuvastaa ensimmäisiä, horisontin takaa kurkkivia auringonsäteitä, jotka ovat lupaus uudesta päivästä ja sen mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Vaneriset Hurma-korut ovat ihastuttava kevyt ja edullinen lahjaidea! Miesten koruihin tänä keväänä täydentyneestä Toivo-sarjasta löytyy esimerkiksi rannekoru johon on mahdollista kaivertaa tai eri kokoisia riipuksia. Lumoavalta löytyy myös paljon jo aiemmin julkaistuja tyylikkäitä korumalleja, jotka sopivat hyvin valmistuneiden tärkeää päivää muistamaan!

Me & Martina

Kotimaisia, perheyrityksessä käsinvalmistettuja koruja kierrätetystä hopeasta. Me & Martina -korut muistuttavat sinua siitä, kuinka upea olet ja tuovat luksusta jokaiseen päivääsi, joten ne jos mitkä sopivat valmistuneelle! Sarjoja täydentää toisiinsa sopivat riipukset, korvakorut, sormukset ja rannekorut. Kaikkien ketjujen mitta valittavissa asiakkaan toiveiden mukaan ja useimmissa sormusmallissa mahdollisuus säätää kokoa.


KELLOT Kello on monen valmistuvan suosikkilahja! Valmistuvaa on ihanaa muistaa ajattomalla tyylikkäällä kellolla, saajansa näköisellä sporttisemmalla kellolla tai vaikka armeijaan seuraavaksi astelevalle inttikellolla. Kelloja löytyy alkaen ihan parinkympinkelloista kalliisiinkin kelloihin. Sairaanhoitajiksi valmistuville tarpeellinen lahja on esimerkiksi sairaanhoitajankello, johon on mahdollista kaivertaa lahjansaajan nimi.

PUUKOT Onko valmistuva erähenkinen ja puukko muisuttaisi valmistumisesta vielä vuosienkin päästä? Meiltä lyödät laajan valikoiman kotimaisia Marttiini ja Wood Jewel -puukkoja, joista löytyy malleja monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Marttiinilta ilmestyy joka vuosi erilainen vuosipuukko, vuonna 2021 Haukka.KOTIIN Ylioppilaskehykset

Ylioppilaan tärkeää päivää muistuttamaan löytyy ylioppilaskehyksiä! Kehyksen väri ei muutu ajansaatossa ja siihen voi kaivertaa esim. etunimen ja päivämäärän.


Kristallit

Tsekkiläiset Bohemian Chrystal -tuotteet löydät meiltä! Eri kokoisia maljakoita, maljoja, kulhoja, kuohu-, puna-, ja valkoviinilaseja sekä konjakki- ja viskilasit. Ilahduta valmistunutta kauniilla esineellä kotiin.

Lumoava Koti -mallisto Mikäli lahjansaaja ei ole koruihmisiä tai kaipaat jotain vaihtelevaa lahjaideoihin, Lumoavan koti -mallistosta löydät sellaisia! Kolme erilaista tarjoiluvatia, kahdessa eri koossa sekä kolme erilaista kynttilälyhtyä.

LAHJAKORTTI

Meidän lahjakortin saat juuri haluamallesi summalle ja äiti saa itse päättää mitä haluaa itselleen valita! Voit ostaa lahjakortin suoraan meiltä tai sähköisesti. Toimitamme lahjakortin suoraan lahjansaajalle tai sinulle - toivomallasi tavalla onnitteluviestisi kera!Lisää lahjaideoita Lumoava Kesä -kuvastosta http://live.grano.fi/tuotanto/s/saurum/lumoavakesa_digikuvasto/#p=1

Jos et löytänyt lahjaideaa näistä poikkea meillä Kauppakadulla tai laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin me autamme. Tervetuloa!

Palvelemme: Arkisin klo 9-17

La klo 9-14

70 views

Commenti


bottom of page