top of page
Search

Lahjaideat äidille 14.5.2023

Toukokuussa muistetaan taas rakkaita äitejä! Alle olemme miettineet valmiiksi muutamia lahjaideoita ilahduttamaan äitiä. Jos haluaisit antaa äidillesi lahjaksi jotain yksilöllistä ja erilaista, laita viestiä, niin voimme ideoida jotain kivaa!

Me & Martina: Lupaus-riipus Käsintehdyssä hopeisessa Lupaus-riipuksessa on kaunis taottu sydänriipus ja kivihelat. Riipukseen on mahdollista kaivertaa joku lyhyt teksti esimerkiksi nimet, alkukirjaimet, päivämäärä tai jotain muuta lyhyttä. Kivihelojen määrän saa itse valita ja värejä esimerkiksi vaaleansininen ja -punainen, mutta tilauksesta saatavilla myös muita värejä. Erityisen väritoiveen kanssa ota meihin yhteyttä. Riipuksen hinta kahdella kivellä 79 €.

Lumoava: Krista Siegfrids - Elämäntähti

Siroista tähtikoruista koostuva Elämäntähti-korusarja on Kristan suunnittelema ja sen avulla tuetaan Ronald McDonald Talon toimintaa. Tähti merkitsee Kristalle toivoa ja sitä, että elämä kantaa vaikeuksien läpi. Jokaisessa sarjan korussa on yksi tähti, mutta riipukseen voit kerätä niitä myös useamman merkitsemään näin äitienpäivän läheisyydessä lapsia, mutta myös sisaruksia tai muita sinulle tärkeitä ihmisiä tai asioita. Korun tähdissä sinulle rakkaat ovat aina lähellä sydäntä.


Lumoava: Carina Blomqvist - Hento

Sarjasta löytyy kolme erikokoista sydänriipusta sekä pienempi, korvakorut, rannekoruja. Sydänriipuksiin on mahdollista kaivertaa jotain pientä, riipuksen koosta riippuen. Isoin sydän riipus on saatavilla sekä normaalilla ketjulla että kimaltelevammalla Monnalisa ketjulla, jossa on zirkonioita. Zirkoniketju näyttää hyvältä myös yksinään käytettynä. Sarjasta löytyy myös kultainen riipus ja korvakorut.Lumoava uutuus - Luoto Luoto-korusarja muistuttaa kantajaansa siitä kaikkein rakkaimmasta paikasta, missä elämän merkitykselliset hetket ovat aina läsnä. Sarjan korujen pelkistetyllä muotoilulla korostat omaa, luonnollista voimaasi. Luoto sopii myös lahjaksi nuorelle elämän askelmerkeiksi tai rakkaimmille muistoksi elämän merkityksellisistä hetkistä.

Lumoava vanerikorvakorut, uutuus Valtiatar

Vasta ilmesyneissä Lumoavan uutuuksissa saatiin myös uusi vanerikorvisversio Valtiatar neljässä eri värissä. Näiden lisäksi meiltä löytyy myös muita Lumoavan vanerikorvismalleja: Hali, Greta ja Verso. Kaikissa malleissa hopeakoukut ja kotimainen koivuvaneri 39 €.


Kaunis rannekello Ilahduta äitiä rannekellolla! Rannekello on nyt todella trendikäs, mutta myös käytännöllinenkin lahja. Rannekelloista löytyy kauniita korukellomaisia kelloja sekä selkeätauluisia ajannäyttäjiä.Kristallia ja muuta kaunista kotiin

Ilahduta äitiä kauniilla esineellä kotiin! Lumoavan kauniit Suomessa valmistetut tarjoiluvadit ilahduttavat vuodesta toiseen, samoin kuin kauniit Bohemian-kristalliesineet.


Lahjakortti - sinä päätät summan, Äiti lahjan! Meidän lahjakortin saat juuri haluamallesi summalle ja äiti saa itse päättää mitä haluaa itselleen valita! Voit ostaa lahjakortin suoraan meiltä tai sähköisesti. Toimitamme lahjakortin suoraan äidillesi tai sinulle - toivomallasi tavalla onnitteluviestisi kera! Sähköisen lahjakortin saat laittamalla viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostilla: info(a)kelloliiketammelin.fi tai somen kautta!


Kurkkaa lisää lahjavinkkejä Facebookista ja Instagramista. Palvelemme Äänekoskella: ma-pe klo 9-17 la klo 9-14 Kauppakatau 13 44100 Äänekoski

014-522150

93 views
bottom of page