top of page
Search

Lahjaidea: puukko kaiverrettuna

Syksyllä liikutaan taas paljon luonnossa, metsästetään ja mietitään myös paljon erilaisia lahjaideoita. Kiva lahjaidea luonnossa liikkuvalle tai metsästäjälle on oma puukko, yksilöllisellä kaiverruksella. Muista, että meiltä ostettuihin tuotteisiin saat aina kaiverruksen veloituksetta.


Valikoimastamme löydät paljon erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia puukkoja, jotka on valmistettu Suomessa. Lahja- ja designpuukkoja sekä edullisempia juuri käyttöpuukoksi soveltuvia. MARTTIINI Marttiiinilta löytyy paljon erilaisia puukkoja, alk. 24,90 €. Vuosipuukkoa, Jätkänvuolua, Hirvipuukkoa, Näpsää, Kierinkiä ja vaikka mitä muuta. Puukkoja löytyy erilaisilla terillä mallista riippuen: ruostumaton kromiteräs, hiiliteräs, carbinox, damascus ja martef-pinnoitettu. Osa puukoista tulee suoraan puulaatikossa, mutta puulaatikko on myös mahdollista ostaa erikseen kaikkiin malleihin. Marttiinin valikoimasta puukkojen lisäksi myös Marttiini kirveet: vaellus-, retki- ja leirikirves.


WOOD JEWEL Kolarissa valmistetuista Wood Jewel -puukoista löytyy pala lappilaisuutta! Monessa mallissa yhdistyy visakoivu, poronsarvi ja hiiliteräs terä. Valikoimasta löydät esimerkiksi lasten ensipuukkoa, revontulipuukkoa sekä Suomipuukkoa, jossa tupessa leijona ja kahva värikäsiteltyä koivua poronsarvipäällä.

Muistathan pitää huolta puukkosi kunnosta. Meiltä löydät välineet myös puukkojen teroitukseen sekä kerromme mielellämme muutenkin puukkojen huollosta. Palvelemme osoitteessa Kauppakatu 13, Äänekoski: Ma-Pe klo 9-17 La klo 9-14 Tavoita meidät somesta @kelloliiketammelin tai soittamalla 014-522150

68 views

Comentarios


bottom of page