top of page
Search

Joulun lahjaideat

Tähän olemme koonneet muutamia joulun ihanimpia lahjaideoita! Näiden lisäksi paljon muita lahjaideoita liikkeessämme. Ota yhteyttä tai tule käymään, yhteystiedot sivun alalaidassa. Postitamme myös tuotteita.


Naisille Naisille paketoimme valmiiksi kauniiseen pakettiin esimerkiksi kultaisia ja hopeisia kaulakoruja, kauniita korvakoruja, ihastuttavia rannekoruja, sormuksia, nilkkaketjuja ja paljon muuta. Kauniita kelloja, säikyviä kristalleja ja käytännöllisiä esineitä.

Miehille Miehille löytyy meiltä niin korut, kellot, kuin monet muutkin tuotteet. Puukkoja, kirveitä, Leatherman-monitoimityökaluja, Ukko-tuotteita, erilaisia laseja ja paljon muuta.

Nuorille Olemme valinneet liikkeeseemme paljon tuotteita, jotka sopivat nuorille. Trendikkäät valinnat sekä kaikki klassikot, kellot, korut ja monet muut tuotteet.Lapsille Lapsille joulupakettiin löydät meiltä erilaiset riipukset, korvakorut, rannekorut, värikkäitä ja ei värikkäitä, selkeä tauluiset rannekellot kellon opetteluun, Nomination-rannekorut ja paljon muuta! Lasten puukot, joissa tylpistetty kärki ja sormisuoja, puukon käyttöä opettelemaan. Muumi-koruja, erilaisia teemoja, maskotteja, harrastusaiheita jne.


Kotiin Joululahjaksi myös paljon tuotteita kotiin. Laaja valikoima pöytähopeita, kristalleja, tarjoiluvateja ja muita esineitä. Tämän vuoden Lumoava joulukoriste, Revontuli on kolmen kappaleen paketissa ja valmistettu Kuopiossa vanerista.Lahjakortti

Meidän lahjakortin saat juuri haluamallesi summalle. Sinä päätät summan, lahjansaaja päättää lahjan. Voit ostaa lahjakortin suoraan meiltä tai sähköisesti. Toimitamme lahjakortin suoraan lahjansaajalle tai sinulle - toivomallasi tavalla viestisi kera!Lisää lahjavinkkejä löytyy mm. Lumoavan Talvi-kuvastosta (https://ejulkaisu.grano.fi/saurum/lumoavatalvi_2021) , meidän somesta: Facebookista ja Instagramista sekä tietenkin meiltä liikkeeltä.
Muistathan, että

Kaikissa meiltä ostetuissa tuotteissa on vaihto-oikeus. Esimerkiksi sormuksen kokoa voi olla vaikea tietää jos haluaa antaa lahjan yllätykseksi, silloin sormuksesta voi antaa jonkun koon, joka vaihdetaan käyttämättömänä oikean kokoiseen. Lämpimästi tervetuloa! Kelloliike Tammelin Oy Kauppakatu 13 44100 Äänekoski 014-522150 info@kelloliiketammelin.fi Jouluiset aukioloaikamme: Ma-Pe 13.-23.12. klo 9-18 La 18.12. klo 9-16 Su 19.12. klo 10-16 Aatto klo 8-13

73 views

Comments


bottom of page