top of page
Search

Isälle 13.11.2022

Updated: Oct 21, 2022

Marraskuussa on taas aika muistaa isää ja alle olemme kasanneet muutamia lahjaideoita! Useisiin tuotteistamme on mahdollista kaivertaa jokin kiva muisto ja meiltä ostettuihin tuotteisiin kaiverrus veloituksetta.

Isänpäivälahja isälle, ukille, muille isähahmoille!


KELLOT Kellovalikoimaamme on täydennetty runsaalla kädellä! Automaatteja, valosta lataavia Eco-Drive -kelloja, paristokelloja, digitaalisia kelloja, peruskelloja, näyttäviä kelloja ja kaikkea siltä väliltä. Tule käymään niin valitaan isälle sopiva kello! Rannekellojen lisäksi valikoimastamme löydät toki myös tasku-, herätys-, seinä- ja pöytäkellot.


KORUT

Valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia koruja isän tyyliin sopivasti! Kauniit kotimaiset Lumoava-korut, joihin osaan on mahdollista kaivertaa jokin kaunis muisto. Lisäksi paljon muita kivoja koruvaihtoehtoja, esimerkiksi rockimpaan tyyliin Northern Viking Jewelryn korut, kovaan suosioon taas nousseet Nomination-korut ja erilaiset laattariipukset, nahkarannekorut sekä paljon muuta.UKKO-TUOTTEET Kotimaisista Ukko-tuotteista löytyy monta mielenkiintoista ideaa isälle! Löylykauha optimaalisen kokoisella teräskipolla ja pitkällä visakoivukahvalla tuo saunahetkiin palan luksusta. Ukko-tuotteista löytyy paljon myös muita kivoja tuotteita, kahvimuki, lihanuija, snapsilasit, viskilasit, kahvimittaa ja paljon muuta. Kaikki Ukko-tuotteet valmistetaan Suomessa, Pohjanmaalla.PUUKOT

Etsit sitten isälle käyttöpuukkoa tai kaunista designpuukkoa kaiverruksella, löydät kaikki meiltä! Valikoimastamme laajasti kotimaiset Marttiini ja Wood Jewel -puukot.


LEATHERMAN

Leatherman-monitoimityökalut ja työkalurannekkeet löytyvät kaikki meiltä! Leatherman-monitoimityökalut pelastaa isän monesta tilanteesta. Tarvittiinpa sitten nopeasti ruuvaria, saksia tai pihtejä, on kaikki nopeasti saatavilla samassa paketissa. Leathermanilta löydät meiltä mm. Leatherman Wave+, mustana, teräksen värisenä, mustan ja teräksen yhdistelmänä, Leatherman Bond ja Leatherman Tread-työkalurannekkeet. Yksilöllisen lahjasta saa kauniilla kaiverruksella.
ZIPPO-SYTYTTIMET Saimme juuri sopivasti ennen isänpäivää paljon lisää malleja Zippo-valikoimaamme! Zippoihin, joihin on mahdollista kaivertaa, kaiverrus ja ensimmäinen täyttö veloituksetta. Meiltä löydät myös Zippo-bensat, kivet, langat jne Zippo-tarvikkeet.


KRISTALLIT

Isälle, joka tykkää hyvästä viskistä, konjakista tai viinistä, ilahtuu varmasti laadukkaasta kristallilasista. Bohemian mallistosta löytyy paljon erilaisia laseja eri käyttötarkoituksiin, kehrähiottuja ja modernimpia vaihtoehtoja.LUMOAVA SYKSY -KUVASTO Syksyn digikuvastosta löydät paljon kivoja vaihtoehtoja isälle. Selaa kuvastoa täältä>>

LAHJAKORTTI


Meidän lahjakortin saat juuri haluamallesi summalle ja isä saa itse päättää mitä haluaa itselleen valita! Voit ostaa lahjakortin suoraan meiltä tai sähköisesti. Toimitamme lahjakortin suoraan isälle tai sinulle - toivomallasi tavalla onnitteluviestisi kera!


Jos et löytänyt lahjaideaa näistä poikkea meillä Kauppakadulla tai laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin me autamme. Tervetuloa tekemään ihania löytöjä isälle!


Palvelemme: Arkisin klo 9-17 La klo 9-14

111 views

Comments


bottom of page