Search

Isälle 14.11.2021

Updated: Nov 8

Marraskuussa on aika muistaa isää!


KELLOT Kello on hyvä ja käytännöllinen lahja isälle. Rannekellojen lisäksi hyviä ideoita ovat esimerkiksi käki-, seinä- ja taskukellot! Kelloja löytyy useasta eri hintaluokasta ja sekä mekaanisia että paristokäyttöisiä. Rannekello Yllätä isä uudella rannekellolla! Onko isä kellofani vai kaipaako hän vain perus ajannäyttäjää? Rannekellovalikoimastamme löytyy paristokellot, Eco-Drive -kellot, automaatit jne. Kelloja löytyy edullisesta parinkympin luokasta useisiin satasiin kellojen kanssa. Valtaosaan rannekellomalleista on mahdollista kaivertaa joku lyhyt muisto isälle. Vasta ilmestynyt Leijona Bofori löytyy vielä vihreällä ja sinisellä taululla, toimi nopeasti niiden kanssa. Liikkeeseemme on tullut paljon muitakin kellouutuuksia, tervetuloa tutustumaan!

LEATHERMAN Leatherman-monitoimityökalut pelastaa isän monesta tilanteesta! Tarvittiinpa sitten nopeasti ruuvaria, saksia tai pihtejä, on kaikki nopeasti saatavilla samassa paketissa. Leathermanilta löydät meiltä mm. Leatherman Wave+, mustana, teräksen värisenä, mustan ja teräksen yhdistelmänä, Leatherman Bond ja Leatherman Tread-työkalurannekkeet. Yksilöllisen lahjasta saa kauniilla kaiverruksella.

MARTTIINI

Marttiinilta isälle Desingn- ja käyttöpuukot, kirveet, Eräkokki-kokkiveitset, muut kokkiveitset, kala- ja kinkkusetit, kirveet ja pihviveitset. Juuri ennen isänpäivää ilmestyi Hiilileuku 240, jossa visakoivukahva, hiiliterästerä ja vaalea nahkatuppi. Marttiinin puukkoja saatavilla erilaisilla terillä: ruostumaton kromiteräs, hiiliteräs, carbinox T508, martef-teräpinnoite, damascus. Hinnat alk. 24,90 €


WOOD JEWEL Kotimaiset Kolarissa valmistetut puukot, visakoivua ja hiiliterästerä, osassa malleissa myös poronsarvea, värikäsiteltyä visakoivua ja nahkaa. Tummaan taottuu hiiliterästerään tehty kaiverrus näkyy kauniisti.

LUMOAVA Kuopiosta, maailman pohjoisimmalta korutehtaalla valmistetut korut ilahduttavat isää. Tummennettua hopeaa, kirkasta hopeaa, nahkanauhoilla, eri mittaisilla hopeaketjuilla solmioneuloja, kalvosinnappeja, rannekoruja ja sormuksia,. Esimerkiksi Hunaja, Grafiitti- ja 1917-sarjan kaula- ja rannekoruihin saa kivan kaiverruksen muistuttamaan isänpäivästä 2021.