top of page
Search

Isälle 14.11.2021

Updated: Nov 8, 2021

Marraskuussa on aika muistaa isää!


KELLOT Kello on hyvä ja käytännöllinen lahja isälle. Rannekellojen lisäksi hyviä ideoita ovat esimerkiksi käki-, seinä- ja taskukellot! Kelloja löytyy useasta eri hintaluokasta ja sekä mekaanisia että paristokäyttöisiä. Rannekello Yllätä isä uudella rannekellolla! Onko isä kellofani vai kaipaako hän vain perus ajannäyttäjää? Rannekellovalikoimastamme löytyy paristokellot, Eco-Drive -kellot, automaatit jne. Kelloja löytyy edullisesta parinkympin luokasta useisiin satasiin kellojen kanssa. Valtaosaan rannekellomalleista on mahdollista kaivertaa joku lyhyt muisto isälle. Vasta ilmestynyt Leijona Bofori löytyy vielä vihreällä ja sinisellä taululla, toimi nopeasti niiden kanssa. Liikkeeseemme on tullut paljon muitakin kellouutuuksia, tervetuloa tutustumaan!

LEATHERMAN Leatherman-monitoimityökalut pelastaa isän monesta tilanteesta! Tarvittiinpa sitten nopeasti ruuvaria, saksia tai pihtejä, on kaikki nopeasti saatavilla samassa paketissa. Leathermanilta löydät meiltä mm. Leatherman Wave+, mustana, teräksen värisenä, mustan ja teräksen yhdistelmänä, Leatherman Bond ja Leatherman Tread-työkalurannekkeet. Yksilöllisen lahjasta saa kauniilla kaiverruksella.


MARTTIINI

Marttiinilta isälle Desingn- ja käyttöpuukot, kirveet, Eräkokki-kokkiveitset, muut kokkiveitset, kala- ja kinkkusetit, kirveet ja pihviveitset. Juuri ennen isänpäivää ilmestyi Hiilileuku 240, jossa visakoivukahva, hiiliterästerä ja vaalea nahkatuppi. Marttiinin puukkoja saatavilla erilaisilla terillä: ruostumaton kromiteräs, hiiliteräs, carbinox T508, martef-teräpinnoite, damascus. Hinnat alk. 24,90 €


WOOD JEWEL Kotimaiset Kolarissa valmistetut puukot, visakoivua ja hiiliterästerä, osassa malleissa myös poronsarvea, värikäsiteltyä visakoivua ja nahkaa. Tummaan taottuu hiiliterästerään tehty kaiverrus näkyy kauniisti.

LUMOAVA Kuopiosta, maailman pohjoisimmalta korutehtaalla valmistetut korut ilahduttavat isää. Tummennettua hopeaa, kirkasta hopeaa, nahkanauhoilla, eri mittaisilla hopeaketjuilla solmioneuloja, kalvosinnappeja, rannekoruja ja sormuksia,. Esimerkiksi Hunaja, Grafiitti- ja 1917-sarjan kaula- ja rannekoruihin saa kivan kaiverruksen muistuttamaan isänpäivästä 2021.

NORTHERN VIKING JEWELRY Onko isän tyyli vähän rouheampi ja rockimpi? Northern Viking Jewelryn koruista löytyy erilaisia riipuksia, korva-, rannekoruja, sormuksia ja partakoruja! Koruissa materiaalina pääsääntöisesti teräs ja hopeaMUUT KORUT

Perinteinen panssariketju, kullasta, hopeasta tai teräksestä, ranteeseen ja kaulaan, erilaisia vahvuuksia. Panssariketjujen lisäksi paljon myös muita erilaisia riipus, korvakoru, rannekoru ja sormus vaihtoehtoja. Parhaiten näihin pääset tutustumaan liikkeessämme tai laittamalla viestiä somessa, sieltä kautta autamme myös mielellämme. Esitä vain muutama ajatus tai toive, niin me palvelemme! UKKO FINLAND Ukko-tuotteissa löylykauhaa, snapsilaseja, taskumattia, halsteria, viskilaseja, lihanuijaa ja kahvimukia. Kuulostaa ehkä aika perinteiseltä, mutta näyttää upean modernilta, mutta silti käytännölliseltä. Kotimaisissa Pohjanmaalla valmistetuissa Ukko-tuotteissa yhdistyy meijeriteräs, värikäsitelty visakoivu ja kotimainen kasviparkittu nahka jotka, ilahduttavat lahjansaajaa!


KRISTALLI

Isälle, joka tykkää hyvästä viskistä, konjakista tai viinistä, ilahtuu varmasti laadukkaasta kristallilasista. Bohemian mallistosta löytyy paljon erilaisia laseja eri käyttötarkoituksiin, kehrähiottuja ja modernimpia vaihtoehtoja.

LAHJAKORTTI

Meidän lahjakortin saat juuri haluamallesi summalle ja isä saa itse päättää mitä haluaa itselleen valita! Voit ostaa lahjakortin suoraan meiltä tai sähköisesti. Toimitamme lahjakortin suoraan isälle tai sinulle - toivomallasi tavalla onnitteluviestisi kera!

Jos et löytänyt lahjaideaa näistä poikkea meillä Kauppakadulla tai laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin me autamme. Tervetuloa tekemään ihania löytöjä isälle!


Palvelemme: Arkisin klo 9-17 La klo 9-14

87 views

Comentários


bottom of page