top of page
Search

Isälle 12.11.2023

On taas aika muistaa isää, iskää, faijaa, ukkia, pappaa, vaaria, isäpuolta tai muuta tärkeää isähahmoa elämässä. Tähän alle olemme miettineet valmiiksi muutamia lahjaideoita ilahduttamaan isää. Lisää lahjaideoita löydät liikkeestämme.

Korut

Koru on henkilökohtainen lahja, johon osaan malleista on myös mahdollista kaivertaa jokin toivomasi lyhyt teksti. Laajasta valikoimastamme löydät erilaiset kaula- ja rannekorut sekä sormukset, solmionpitimet ja kalvosinnapit, useissa eri tyyleissä.


Kellot

Kellovalikoimaamme on täydennetty runsaalla kädellä! Automaatteja, valosta lataavia Eco-Drive -kelloja, paristokelloja, digitaalisia kelloja, peruskelloja, näyttäviä kelloja ja kaikkea siltä väliltä. Tule käymään niin valitaan isälle sopiva kello! Rannekellojen lisäksi valikoimastamme löydät toki myös tasku-, herätys-, seinä- ja pöytäkellot. Käytännöllisiä kelloja on esimerkiksi muistisairaankellot, jotka helpottavat muistisairaan arkea.


Puukot

Etsit sitten isälle käyttöpuukkoa tai kaunista designpuukkoa kaiverruksella, löydät kaikki meiltä! Valikoimastamme laajasti kotimaiset Marttiini ja Wood Jewel -puukot.


Ukko-tuotteet

Kotimaisista Ukko-tuotteista löytyy monta mielenkiintoista ideaa isälle! Uusimpana tulokkaana Ukko-valikoimassa Ukko Kiulu XO, joka on upea Ukko-löylykauhan kaveriksi. Löylykauha optimaalisen kokoisella teräskipolla ja pitkällä visakoivukahvalla tuo saunahetkiin palan luksusta. Ukko-tuotteista löytyy paljon myös muita kivoja tuotteita, kahvimuki, lihanuija, snapsilasit, viskilasit, kahvimittaa ja paljon muuta. Kaikki Ukko-tuotteet valmistetaan Suomessa, Pohjanmaalla.Leatherman

Leatherman-monitoimityökalut ja työkalurannekkeet löytyvät kaikki meiltä! Leatherman-monitoimityökalut pelastaa isän monesta tilanteesta. Tarvittiinpa sitten nopeasti ruuvaria, saksia tai pihtejä, on kaikki nopeasti saatavilla samassa paketissa. Leathermanilta löydät meiltä mm. Leatherman Wave+, mustana, teräksen värisenä, mustan ja teräksen yhdistelmänä, Leatherman Bond ja Leatherman Tread-työkalurannekkeet. Yksilöllisen lahjasta saa kauniilla kaiverruksella.

Zippo-sytyttimet

Saimme juuri sopivasti ennen isänpäivää paljon lisää malleja Zippo-valikoimaamme! Zippoihin, joihin on mahdollista kaivertaa, kaiverrus ja ensimmäinen täyttö veloituksetta. Meiltä löydät myös Zippo-bensat, kivet, langat jne Zippo-tarvikkeet.

Kristallit

Isälle, joka tykkää hyvästä viskistä, konjakista tai viinistä, ilahtuu varmasti laadukkaasta kristallilasista. Bohemian mallistosta löytyy paljon erilaisia laseja eri käyttötarkoituksiin, kehrähiottuja ja modernimpia vaihtoehtoja.

Lumoava Syksy -digikuvasto


Syksyn digikuvastosta löydät paljon kivoja vaihtoehtoja isälle. Selaa kuvastoa täältä>>


Lahjakortti


Meidän lahjakortin saat juuri haluamallesi summalle ja isä saa itse päättää mitä haluaa itselleen valita! Voit ostaa lahjakortin suoraan meiltä tai sähköisesti (sähköpostilla/yhteydenottolomakkeen kautta). Toimitamme lahjakortin suoraan isälle tai sinulle - toivomallasi tavalla onnitteluviestisi kera!


Jos et löytänyt lahjaideaa näistä poikkea meillä Kauppakadulla tai laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin me autamme. Tervetuloa tekemään ihania löytöjä isälle!

Palvelemme: Arkisin klo 9-17 La klo 9-14 Pyhäipäivänä la 4.11. suljettu

67 views

Comments


bottom of page