top of page
Search

Inttikello - kello armeijaan!

Mitä mukaan inttiin? Intti.fi sivuilla on kerrottu hyödyllisistä tarvikkeista mitä pakata inttiin. Sivuilla kerrotaan, että mukaan kannattaa pakata positiivisen asenteen lisäksi mm. rannekello ja puukko - molemmat löydät näppärästi meiltä! Puukkoon saat meillä myös yksilöllisen kaiverruksen - veloituksetta. Intti-Rolex ranteeseen ja armeijaan! Kello on hyödyllinen väline armeijassa ja esimerkiksi Casion kellot soveltuvat hyvin armeijan olosuhteisiin. Digitaalinäyttö, vesitiiviys, valo, herätys, ajanotto sekä kellon keveys ovat hyviä ominaisuuksia inttikellolle.


Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia Casio-rannekelloja, hinnat suositushinnat alk. 29 €.
Puukkoja löytyy myös armeijaan menijöille hyvin paljon erilaisia! Wood jewelin ja Marttiinin puukot tulevat tarpeeseen palveluksen aikana. Puukot alk. 24,90 €. Puukkoon voi kaivertaa esimeriksi nimikirjaimet tai nimen, mallista riippuen. Kaiverrus veloituksetta meiltä ostettuihin tuotteisiin.

Palvelemme vuodenvaihteessa: Ma-Pe 27.-31.12. klo 9-17 La 1.1. suljettu Lämpimästi tervetuloa! Kelloliike Tammelin Kauppakatu 13 44100 Äänekoski 014-522150

154 views

Comments


bottom of page