top of page
Search

Äidille

Updated: Apr 28, 2022

Äitienpäivä lähestyy ja on taas aika muistaa ihania äitejä! Olemme miettineet valmiiksi muutamia lahjaidoita äideille ja mummoille. Tässä muutamia ideoita, mutta liikkeestämme löydätte niitä paljon lisää! Kaikki alla olevat korut on valmistettu Suomessa. Niihin tuotteisiin, joihin on mahdollista kaivertaa, saatte kaiverruksen veloituksetta.


Äiti-lapsi-korut Äiti-lapsi-koru kulkee aina äidin mukana, vaikka lapset olisivat jo isoja. Koruvaihtoehtoja löytyy erilaisia, sellaisia joihin on mahdollista kaivertaa vaikka lasten nimet tai syntymäajat, mahdollisuus yhdistää erivärisiä kiviä jne.

Tänä keväänä Lumoava toi uuden Elämäntähti-sarjan, joka soveltuu erityisen hyvin äiti-lapsi-koruksi. Elämäntähti-riipukseen voit kerätä useita tähtiä vierekkäin muistuttamaan sinua elämän tärkeistä henkilöistä, esimerkiksi lapsista. Elämäntähti-sarja on tehty yhteistyössä laulaja Krista Siegfridsin ja Ronald McDonald Lastentalosäätiön kanssa. Jokaisesta myydystä korusta lahjoitetaan 5 euroa Ronald McDonald Lastentalosäätiölle.

Kaulakorut Kaulakoruja löytyy paljon erilaisia, jokaisen äidin makuun sopivia. Kultaa, hopeaa, terästä, näyttävää, sirompaa, pelkistetympää, koristeellisempaa, timanteilla ja ilman. Osaan malleista on mahdollista saada myös kaiverrus, esim lasten nimet tai nimien alkukirjaimet jne. mallista riippuen.


Korvakorut Korvakoruista löytyy myös paljon erilaisia vaihtoehtoja. Materiaalivaihtoehtoja, roikkuvaa ja nappia, renkaita, näyttävää sekä siroa. Jokaisen äidin tyyliin sopivasti!


Rannekorut Rannekoruista äidille löytyy rannerenkaita ja erilaisia ketjuvaihtoehtoja, niitäkin useita erilaisia materiaaleja ja valmistajia. Osaan malleista on mahdollista myös kaivertaa. Meiltä ostettuihin tuotteisiin kaiverrus veloituksetta. Nomination-rannekoruista löydät myös Ihana mummi-, Äiti- ja Rakas äiti -palat.


Sormukset Timanttia, kultaa, hopeaa, terästä, sirompaa rouheampaa. Anna äidin ihastua kauniisiin sormuksiin! Sormuksen koko voi olla vaikeaa tietää etukäteen, mutta lahjaksi voi antaa minkä vaan koon, joka vaihdetaan sitten käyttämättömänä oikean kokoiseen.

Kellot Ilahduta äitiä rannekellolla! Rannekello on nyt todella trendikäs, mutta myös käytännöllinenkin lahja. Rannekelloista löytyy kauniita korukellomaisia kelloja sekä selkeätauluisia ajannäyttäjiä.

Kristallit Olisiko tämän vuoden äitienpäivälahja jotain kaunista kotiin? Erilaiset kristallit ilahduttavat äitiä pitkään!Lahjakortti Meidän lahjakortin saat juuri haluamallesi summalle ja äiti saa itse päättää mitä haluaa itselleen valita! Voit ostaa lahjakortin suoraan meiltä tai sähköisesti. Toimitamme lahjakortin suoraan äidillesi tai sinulle - toivomallasi tavalla onnitteluviestisi kera! Sähköisen lahjakortin saat laittamalla viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostilla: info(a)kelloliiketammelin.fi tai somen kautta!

Kurkkaa lisää lahjavinkkejä Facebookista ja Instagramista. Onko sinulla jokin oma idea äitienpäivälahjaan, josta haluaisit keskustella? Me olemme täällä sitä varten, lämpimästi tervetuloa! "Joka hetkestä ajoilta lapsuuden

ja kaikista päivistä jälkeen sen

sinua kiitän Äiti."

79 views
bottom of page