top of page
Search

Lahjaideat äidille!

Updated: May 7, 2021

Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 9.5.2021. Kokosimme alle muutamia lahjaideoita äideille ja mummoille! Meiltä ostettuihin tuotteisiin, joihin on mahdollista kaivertaa, saa kaiverruksen veloituksetta. Voit ostaa lahjan myös etänä ja muista myös meidän lahjakortti haluamallesi summalle! Lumoava-korut Lumoava-koruista löytyy paljon ihania vaihtoehtoja. Kultaa, hopeaa sekä kelta- ja punakullattua hopeaa, näyttävää ja siroa sekä pelkistettyä ja kruusailtua, jokaiselle äidille jotakin! Koruissa käytetty kulta on 99 prosenttisesti ja hopea 93 prosenttisesti kierrätettyä. Lumoavan kevään uutuuksista esim. vaneriset Hurma-korvakorut ilahduttavat äitiä pirteydellään tai Aamunhetki-koru, jonka muoto kuvastaa ensimmäisiä, horisontin takaa kurkkivia auringonsäteitä, jotka ovat lupaus uudesta päivästä ja sen mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Lumoavalta löytyy myös paljon jo aiemmin julkaistuja ihastuttavia korumalleja - esimerkiksi Hertta.

Lumoava Koti -mallisto Mikäli äitisi ei ole koruihmisiä tai kaipaat jotain vaihtelevaa lahjaideoihin, Lumoavan koti -mallistosta löydät sellaisia! Kolme erilaista tarjoiluvatia, kahdessa eri koossa sekä kolme erilaista kynttilälyhtyä.
Me & Martina -korut Kotimaisia, perheyrityksessä valmistettuja koruja kierrätetystä hopeasta. Me & Martina -korut muistuttavat sinua siitä, kuinka upea olet ja tuovat luksusta jokaiseen päivääsi, joten ne sopivat ihanasti ilahduttamaan äitienpäivänä! Näistä koruista saa kasattua juuri äidin näköisen korun! Kivien värivaihtoehtoja löytyy seitsämän erilaista, Loiste-riipukseen voit valita kiviriipuksen ja taotun hopealätkän kaveriksi myös valkoisen helmen! Riipuksen laattaan on mahdollista kaivertaa esimerkiksi joku tärkeä päivämäärä. Sarjoja täydentää toisiinsa sopivat riipukset, korvakorut, sormukset ja rannekorut! Kaikkien ketjujen mitta valittavissa asiakkaan toiveiden mukaan ja useimmissa sormusmallissa koon säätömahdollisuus.Taigakorut

Kuuluuko Lappi äidin suosikkeihin? Rovaniemellä valmistetuista Taigakoruista löytyy paljon erilaisia aiheita Lapin luonnosta, Riekkoja, Kuukkeleita, Aurinkoa ja monta muuta kaunista korua. Rintaneuloja, riipuksia, korvakoruja erilaisista malleista, joissa osassa on käytetty kivenä esimerkiksi spektroliittia ja meripihkaa.Kultaiset korvakorut Äitiä ilahduttaa kauniit korvakorut! Kultaisista korvakoruista löytyy hyvin monentyylisiä kotimaisia korvakoruja,nappeja, roikkuvia ja renkaita. Värillisillä kivillä tai ilman kiviä - kaikkea juuri äitisi toiveiden mukaista!


Kristallia Tsekkiläiset Bohemian Chrystal -tuotteet löydät meiltä! Eri kokoisia maljakoita, maljoja, kulhoja, kuohu-, puna-, ja valkoviinilaseja sekä konjakki- ja viskilasit! Ilahduta äitiä kauniilla esineellä kotiin!
Rannekello Ilahdusta äitiä uudella rannekellolla! Kaipaako äitisi kaunist asusteisiinkin hyvin mukautuvaa kelloa vai esimerkiksi käytännöllistä venyvällä rannekkeella ja selkeällä taululla olevaa kelloa? Kelloja löytyy edullisesta parinkympin luokasta useisiin satasiin kellojen kanssa.
Lahjakortti

Meidän lahjakortin saat juuri haluamallesi summalle ja äiti saa itse päättää mitä haluaa itselleen valita! Voit ostaa lahjakortin suoraan meiltä tai sähköisesti. Toimitamme lahjakortin suoraan äidillesi tai sinulle - toivomallasi tavalla onnitteluviestisi kera!Jos et löytänyt lahjaideaa näistä poikkea meillä Kauppakadulla tai laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta, niin me autamme. Tervetuloa tekemään ihania löytöjä äidille!

Palvelemme: Arkisin klo 9-17

La klo 9-14

Σχόλια


bottom of page